VIDEO. Vor să pună mâna pe Cupă! Reacţii după tragerea la sorţi + galerie foto

0
Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată sportului buzoian? Alătură-te comunității noastre.

tragere-la-sorti

Noul format de disputare al fazei finale a Cupei României la fotbal, faza judeţeană stârneşte pasiuni aprinse printre cele opt competitioare. Reprezentanţii formaţiilor ajunse pe tabloul final al întrecerii şi-au exprimat obiectivele pentru ediţia din acest an a cele mai vechi întreceri fotbalistice din ţară.

După ce au pierdut titlul de campioană judeţeană şi implicit dreptul de a reprezenta judeţul Buzău la barajul de promovare în Liga a III-a, reprezentanţii echipei FC Puieşti vor să se consoleze cu câştigarea Cupei României. Deşi formatul întrecerii s-a modificat, oficialii de la FC Puieşti nu consideră acest lucru un handicap în cursa spre finala de pe 24 iunie.

 

BUZAUL-SPORTIV-WATERMARK

Nicolae Nedelcu, primarul comunei Ziduri, totodată reprezentatul echipei din Zoiţa la tragerea la sorţi consideră că echipa sa “a prins” un culoar favorabil şi poate ajunge cel puţin în semi-finale.

 

primar-ziduriel

Micuţa echipă din Lunca vrea să producă surpriză şi să învingă Voinţa Lanuri, una din echipele de top al ultimelor sezoane din prima ligă judeţeană.

 

georgica-tarau

Fostul arbitru divizionar, Victor Stănişteanu, în prezent preşedintele formaţiei Pheonix Poşta Câlnău, unica reprezentantă a ligii a IV-a în sferturile judeţene ale Cupei României este mulţumit cu statutul de outsider, acesta socotind prezenţa pe tabloul final o realizare pentru echipa sa, aflată în al doilea an de la înfiinţare.

stanisteanu-victor

 

Finala Cupei României, faza judeţeană va avea loc pe 24 iunie, de la ora 20.00 pe stadionul “Gloria” din Buzău.

Buzăul-Sportiv.ro va transmite în format livescore, rezultatele sferturilor de finală şi în format livetext semifinalele şi finala. Ulterior, finala va putea fi urmărită în format video integral pe buzaul-sportiv.ro

 

Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului buzoian? Alătură-te comunității noastre.