„Vioară”: „Ne aşteaptă un meci infernal la Brăila”

0
Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată sportului buzoian? Alătură-te comunității noastre.

Ion Viorel, tehnicianul grupării din Crâng a trecut deja peste succesul obţinut de elevii săi sâmbătă, pe teren propriu cu Rapid Suceava, scor 3 la 2. Antrenorul formaţiei buzoiene este deja cu gândul la următoarea partidă pe care gruparea din Buzău o va disputa sâmbătă în deplasare la CF Brăila, formaţie antrenată în trecut de „Vioară”. „Nu poţi să mulţumeşti pe toată lumea. Cele mai importante sunt cele trei puncte care ni s-au adăugat în clasament. CF Brăila a pierdut urât la Galaţi şi pe noi ne va aştepta un meci infernal săptămâna viitoare. Sperăm să ne întoarcem cu un rezultat pozitiv de la Brăila în ciuda faptului că mergem cu lotul afectat de accidentări şi suspendări” – Ion Viorel, antrenor Gloria Buzău.

Dăniţă sancţionat

Pentru că „a creat” atmosferă la echipă înaintea jocului cu Rapid Suceava, cel ami experimentat jucător al formaţiei din Crâng, fundaşul central Iulian Dăniţă, finul tehnicianului buzoian, a fost lăsat în afara lotului. Iată cum şi-a motivat „Vioară” decizia: „Acestea sunt condiţiile momentan la Gloria Buzău. Dacă nu ai răbdare şi valoare nu poţi face parte din aceasta echipă. Chiar dacă ne e greu asta nu înseamnă că acceptăm orice fel de jucători aici. Trebuie să dai dovadă de caracter, de valoare, ambiţie şi determinare pentru a îmbrăca tricoul acestei echipe. Dacă cineva din lotul actual nu este de acord cu aceste lucruri este liber să plece. Au şi jucătorii dreptatea lor, ştiu că este greu, da` acum ce să facem? Să mergem să cerşim în piaţă?”. Antrenorul buzoian nu a exclus ca jucătorul buzoian să fie exclus definitiv din lotul grupării din Crâng.

Pe acorduri de „Vioară” în topul marcatorilor

Ion Viorel, antrenorul grupării din Crâng a ţinut să-l felicite pe Cristi Pantelie, marcator a unei duble în disputa cu Rapid Suceava: „Mă bucur pentru Pantelie, sincer sper să scoatem din el un alt Bobi Verdeş, un golgheter. Am mai reuşit din jucători despre care se spunea că sunt terminaţi să scot golgheteri (Clement Pălimaru şi Bobi Verdeş), acum speră să reuşesc acest lucru şi cu Cristi Pantelie”.

Întreaga conferinţă de presă a tehnicianului buzoian poate fi urmărită în format video pe site-ul buzaulsportiv.ro sau buzaul-sportiv.ro. 

Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului buzoian? Alătură-te comunității noastre. 
Articolul precedentȘase din șase pentru Gloria Buzău
Articolul următorTabere accesibile tuturor prin DJST Buzău
Andrei Pițigoi
Autor al cărţii „Drum printre ani – Istoria echipei de fotbal Gloria Buzău 1971 – 2011”. În prezent redactor şef al publicaţiei Buzăul Sportiv, fotojurnalist şi data collector Data Sports Group şi fotograf 123RF. Realizator TV şi moderator al emisiunilor "Sport Maxim", „Fotbal Total”, „TV Sport”, „Eurofotbal”, „Sport Maxim”, „Arena sportivă” şi „Zona neutră”. Prezentator al emisiunilor „În spatele uşilor de restaurant”, „Tainele pensiunii” şi "Bilet de vacanţă". Realizator al DVD-urilor „Războinicii la Ciuta”, „Meciuri de poveste” şi „Palatul Comunal, simbol al Buzăului”. Peste 200 de evenimente sportive comentate (din fotbal, handbal şi futsal). Manager "Buzăul Sportiv" & "Agora Buzau".