Acu` se bat şi în amicale! Fratele lui Iulică Trăznea, “trăznit” de un poliţist fotbalist…

0
Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată sportului buzoian? Alătură-te comunității noastre.
  • În colţu` din stânga Partizanul Merei, în colţul din dreapta Unirea Stâlpu…

Jucătorii echipelor de la ţară au găsit o nouă metodă de a se menţine în formă pentru meciurile oficiale. Cum jocurile de pregătire sunt prea puţine, iar perioada inter-competiţională prea lungă, pentru mărirea efortului fizic fotbaliştii de la Unirea Stâlpu au combinat fotbalul cu boxul. Un jucător a fost transportat la spital pentru a primi îngrijiri medicale, iar fratele său, membru în Comitetul Executiv al Asociaţiei Judeţene de Fotbal Buzău a fost bruscat în urma unui meci amical.

Bătaie cu caracter amical

Că bătaia este la ordinea zile în ligiile judeţene nu mai este pentru nimeni o noutate. Jucătorii de la Unirea Stâlpu şi Partizanul Merei au fost primii care au spart barierele, ducând box-fotbalul la un alt nivel. Componenţii celor două formaţii au confundat dreptunghiul verde cu ringul şi s-au întrecut la pumni în cadrul unui meci de pregătire disputat duminică dimineaţă. Pe terenul din Merei, în faţa “oficialităţilor locale”, jucătorii de la Unirea Stâlpu şi-au dat în petec. Deşi cu caracter amical, derby-ul cu Partizanul Merei, s-a încheiat cu douăzeci de minute înainte de fluierul final.

Mic da` rău! "Molea", spaima arbitrilor. Sursă foto: liga2.ro
Mic da` rău! „Molea”, spaima arbitrilor. Sursă foto: liga2.ro

“Visu` lui Molea: să-l prindă finalul meciului în teren!” 🙂

“Molea”, cunoscut în fotbalul judeţean atât pentru calităţile sale tehnice, cât şi pentru numărul de eliminări, direct proporţional cu cel al partidelor jucate, a dovedit reale calităţi pugilistice după ce, potrivit celor de la faţa locului, acesta a pornit scandalul după un conflict cu un adversar. Bineînţeles şi în această partidă “Molea” a văzut cartonaşul roşu.

Cătălin Pătrănoiu acuzat că l-a lovit în figură pe Marius Trăznea.
Cătălin Pătrănoiu acuzat că l-a lovit în figură pe Marius Trăznea.

Unul din “Trăzniţi”, trăznit de… poliţist

Dacă Liviu Mateş ar fi compus melodia “Vine poliţia” după meciul de la Merei, în mod cert denumirea acesteia ar fi fost “Bate poliţia”. Asta pentru că unul din jucătorii formaţiei Partizanul Merei, mai precis fratele lui Iulică Trăznea, membru în Comitetul Executiv al Asociaţiei Judeţene de Fotbal Buzău, a fost “trăznit pe neveu”, citând surse de la faţa locului. Cu alte cuvinte, Marius Trăznea a primit un pumn fix în figură de la Cătălin Pătrănoiu, jucător care potrivit spuselor părţii vătămate ar fi poliţist în cadrul Penitenciarului din Focşani.

Membru CEx, bruscat la Merei

Văzând cum jucătorii săi cad ca spicele sub loviturile celor din Stâlpu, Iulică Trăznea – conducătorul formaţiei Luceafărul, totodată membru în Comitetul Executiv al AJF a încercat să intervină, pentru a aplana conflictul. Intenţiile pacifistului Trăznea senior nu au fost pe placul celor din Stâlpu, care l-au băgat prins şi pe acesta sub tăvălugul de pumni şi picioare. Interesantă va fi aici decizia comisiilor AJF Buzău, care trebuie să aibă în vedere calitatea de oficial pe care Iulică Trăznea o deţine în cadrul forului condus de Adrian Petre.

Iulică Trăznea - membru CEx AJF Buzău
Iulică Trăznea – membru CEx AJF Buzău

Raportul arbitrilor dă vinovaţii

Bătaia de la Merei a fost o adevărată gală de K1, desfăşurată chiar sub ochii primarului Stelian Gioabă din Stâlpu, component al formaţiei Unirea. Nici Blanche Bijou nu a asistat în “Şapte păcate” la lupte precum cele de pe terenul din Merei. La câteva ore după conflict am luat legătura cu Adrian Petre, preşedintele Asociaţiei Judeţene de Fotbal Buzău, care a făcut o primă declaraţie despre inccidentele soldate cu copci şi răni adânci: “A fost un meci amical, disputat la Merei, între Partizanul şi formaţia Unirea Stîlpu. Am înţeles că au fost ceva incidente. Brigada de arbitri delegată de CJA va relata într-un raport suplimentar cele întâmplate, iar Comisia de Disciplină din cadrul AJF va analiza cazului şi va lua deciziile ce se impun”.

Legat de statutul din afara terenului de fotbal al jucătorului Cătălin Pătrănoiu, Petre a spus: “Unul din cei doi am înţeles că ar fi poliţist, al doilea este celebru pentru eliminările primite de-a lungul timpului, Molea după poreclă, Păduraru, numele din buletin şi fratele lui Iulică Trăznea, cel agresat. Până acum despre ei ştiu că ar fi fost implicaţi în acest conflict”. Oficialul buzoian a continuat cu: “Cei care au greşit vor fi sancţionaţi, indiferent de nume şi poziţia lor în cadrul AJF. Aştept să vedem ce scrie arbitrul, apoi Comisia de Disciplină va lua măsuri. Vom ţine cont şi de părerea lui Laurenţiu Ionaşcu, cel care se ocupă de delegări la CJA, care totodată a asistat la meci şi vom vedea ce va fi”.

Acest articol are la bază declaraţiile jucătorilor de la Partizanul Merei şi a celor prezenţi la meci. Până la momentul publicării articolului nu am putut lua legătura decât cu Adrian Petre, preşedintele AJF Buzău. Rămâi pe Buzăul Sportiv pentru a afla părerea primarului Stelian Gioabă, a jucătorilor de la Unirea Stâlpu şi a lui Laurenţiu Ionaşcu, arbitru de liga a II-a care a asistat la meci din postura de spectator.

RĂMĂI PE BUZĂUL SPORTIV PENTRU VIDEO!

Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului buzoian? Alătură-te comunității noastre.