Buzăul Sportiv devine Premium de la 1 octombrie!

1
Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată sportului buzoian? Alătură-te comunității noastre.

bz-sp-cover

Fă-ţi cont premium pe Buzăul Sportiv şi fi primul care află cele mai proaspete informaţii din sportul buzoian. Beneficind de platforma premium ai acces online la cea mai bogată arhivă multimedia din sportul buzoian, posibilitatea de a primi ştiri direct pe mobilul sau e-mail-ul tău şi livescore de la partidele echipei preferate din judeţ. În plus, poţi citi ediţia printată online iar săptămânal ai articole premium, anchete sportive şi economice, doar pentru tine.

Rezultatele echipei favorite, în timp real pe mobilul tău!

Indiferent unde eşti ştii de fiecare dată ce face echipa ta preferată. Livescore direct pe mobilul tău, plus cele mai proaspete informaţii. Dacă îţi place să nu ratezi nicio fază, atunci cu siguranţă abonamentul Premium este pentru tine.

 Cele mai proaspete informaţii din sport direct pe mobilul tău!

Serviciul premium vine în întâmpinarea adevăraţilor suporteri. Rezumatul video al celor mai importante evenimente sportive, evenimente sportive înregistrate integral, conferinţele de presă plus interviuri în exclusivitate doar cu abonamentul Premium. Plus analize sportive şi financiare ale celor mai importante structuri sportive din judeţ, toate doar pentru tine!

Conţinut multimedia exclusivist

Online e mai bine. Ai acces la cea mai bogată arhivă multimedia din sportul buzoian, oricând, de oriunde. Citeşti săptămânalul sportiv online, salvezi articolele favorite şi îţi faci propria selecţie de ştiri din sporturile care te interesează.

Citeşte online ediţia printată

Vrei să fii primul care află ultimele noutăţi din sportul buzoian? Noi îţi oferim cele mai proaspete ştiri din sport direct pe tableta sau smartphone-ul tău de îndată ce sunt postate. Pentru detalii 0765.697.212 sau buzaulsportiv@yahoo.com Buzăul-Sportiv.ro ~ Primul loc în sportul buzoian.

Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului buzoian? Alătură-te comunității noastre.