VIDEO. „Vioară” încrezător înaintea jocului cu ACS Berceni. „Mergem la victorie!”

0
Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată sportului buzoian? Alătură-te comunității noastre.

DSCF0542

Astăzi, Gloria Buzău va juca cu ASC Berceni, într-o partidă din cadrul etapei a patra a ligii secunde. Antrenorul grupării din Crâng a declarat că echipa sa merge la Berceni să obţină cel puțin un punct. Ion Viorel mizează însă pe un succes, având în vedere că lotul pe care îl pregătește este superior valoric ilfovenilor.

Gloria Buzău pleacă la Berceni cu gândul la victorie, dar și un punct ar fi bun. Totuși, Viorel Ion a atras atenția că jucătorii ilfoveni stau mai bine cu moralul pentru că sunt plătiți la timp. Acesta ar fi singurul avantaj al adversarei de mâine. În rest, tehnicianul consideră că echipa pe care o antrenează este mai valoroasă. Cele două formaţii s-au întîlnit și în sezonul trecut. Meciul tur, disputat în Crâng, s-a încheiat cu scor alb, ­0-0 şi tot la egalitate s-a terminat şi partida retur, de la Berceni, cu scorul de 1 la 1.
Dacă ar fi să luăm în considerare rezultatele și poziția din clasament, Gloria Buzău este clar favorită. Gruparea din Crâng se află pe locul patru cu 6 puncte, după două victorii și un eșec, în vreme ce ASC Berceni se află pe penultimul loc cu un singur punct. Ilfovenii au pierdut cu 1 la 2 Săgeata Năvodari și 1 la 3 cu FC Voluntari și au remizat 3 la 3 cu CS Balotești. Partida dintre ASC Berceni și Gloria Buzău se va disputa astăzi de la ora 11.00

Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului buzoian? Alătură-te comunității noastre. 
Articolul precedentBuzăul Sportiv devine Premium de la 1 octombrie!
Articolul următorUnde eşti Dăniţă?… Apărarea Gloriei Buzău inexistentă la Berceni
Autor al cărţii „Drum printre ani – Istoria echipei de fotbal Gloria Buzău 1971 – 2011”. În prezent redactor şef al publicaţiei Buzăul Sportiv, fotojurnalist şi data collector Data Sports Group şi fotograf 123RF. Realizator TV şi moderator al emisiunilor "Sport Maxim", „Fotbal Total”, „TV Sport”, „Eurofotbal”, „Sport Maxim”, „Arena sportivă” şi „Zona neutră”. Prezentator al emisiunilor „În spatele uşilor de restaurant”, „Tainele pensiunii” şi "Bilet de vacanţă". Realizator al DVD-urilor „Războinicii la Ciuta”, „Meciuri de poveste” şi „Palatul Comunal, simbol al Buzăului”. Peste 200 de evenimente sportive comentate (din fotbal, handbal şi futsal). Manager "Buzăul Sportiv" & "Agora Buzau".