EXCLUSIV! AUDIO! Tulpan confirmă venirea FCSB în Crâng! După Petrolul, Steaua, Oţelul şi Brăneşti, FCSB devine a cincea echipă care evoluează în Liga I la Buzău!

0
Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată sportului buzoian? Alătură-te comunității noastre.

dan-tulpan

Steaua Bucureşti are mari şanse să evolueze din toamnă pe arena din Crâng. Clubul Sportiv al Armatei a refuzat astăzi prelungirea contractului de închiriere a stadionului din Ghencea, iar următoarea alternativă a roş-albaştrilor, menţionată în dosarul de licenţiare, o reprezintă Buzăul.

Ca urmare a refuzului Clubului Sportiv al Armatei, privind prelungirea unui contract de închiriere a bazei sportive Steaua din Bulevardul Ghencea, conducerea grupării de fotbal FCSB a luat hotărârea de a se muta la Buzău. Roş-albaştrii au trecut arena din Crâng ca a doua opţiune de disputare a meciurilor de pe teren propriu, în caietul de licenţiere, iar Dan Tulpan, preşedintele Gloriei Buzău, adminstratorul bazei sportive din Crâng a confirmat astăzi sosirea acestora.
INSERT AUDIO, DAN TULPAN, PREŞEDINTE GLORIA BUZĂU


Preşedintele buzoienilor a spus că sosirea roş-albaştrilor la Buzău ar reprezenta un avantaj pentru Gloria, mai ales că este nevoie de o serie de reparaţii la arena din Crâng, care ar urma să fie efectuate din banii FCSB. Clubul finanţat de Gigi Becali se află de mai mult timp în conflict cu CSA Steaua Bucureşti după ce gruparea Armatei a cerut în instanţă, în 2011, anularea mărcii înregistrate de echipa din Liga I. Tribunalul Bucureşti a respins această cerere, în 17 aprilie 2012, decizie menţinută de Curtea de Apel Bucureşti, în 20 decembrie 2013, însă ICCJ a dat dreptate clubului sportiv.

Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului buzoian? Alătură-te comunității noastre.