VIDEO. Reacţii după victoria cu Suceava: fotbaliştii Gloriei au primit salariile de la doi prieteni ai lui “Vioară” şi bulgarul Dimitrov a marcat primul gol pentru Gloria

0
Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată sportului buzoian? Alătură-te comunității noastre.
SAMUEL-DIMITROV
Samuel Dimitrov a marcat la cea de-a doua apariţie în tricoul Gloriei Buzău

 

După victoria cu Rapid Suceava, fotbaliştii divizionarei secunde Gloria Buzău şi-au primit o parte din restanţele financiare acumulate în ultimele şapte luni. Banii au venit de la doi prieteni ai tehnicianului Ion Viorel.

Vrei reclamă? Cea mai bună ofertă de publicitate ţi-o oferim noi. Click aici pentru mai multe detalii.

Sâmbătă, fotbaliştii Gloriei au bifat una din cele mai bune partide din sezonul regulat. Motivaţia jucătorilor buzoieni în confruntarea câştigată cu 3 la 0 în faţa ocupantei locului trei, Rapid Suceava, a fost promisiunea că îşi vor primi o parte din banii datoraţi de club. Cu toate acestea, tehnicianul Ion Viorel aşteaptă, în continuare, sprijin financiar din partea autorităţilor locale şi a celor judeţene.

În pofida situaţiei financiare dificile, Ion Viorel are parte de bucurii din partea tinerilor din lot. În ultimele etape, tehnicianul buzoienilor a introdus pe finalul jocului mai mulţi fotbalişti de perspectivă, iar rezultatele nu au întârziat să apară. Ultimul dintre ei, bulgarul Samoil Dimitrov a marcat în confruntarea cu Rapid Suceava.

VIDEO GOLUL 3 MARCAT DE SAMUEL DIMITROV

Cele mai importante competiţii sportive din lume se văd live online pe Buzăul Sportiv! Eşti doar la un click distanţă de cele mai importante campionate de fotbal din lume! Vezi aici Primera Division, Serie A, Premier League sau meciurile din Liga I.

Buzoienii îşi vor continua parcursul din actuala stagiune, sâmbătă, când se vor deplasa pe terenul formaţiei Rapid Suceava, în prima rundă a play-off-ului.

Pe Buzăul Sportiv ai livescore cele mai importante evenimente sportive din lume. Fie că vorbim de fotbal sau polo pe iarbă, bob sau înot, aici afli rezultatele în timp real! Click pentru detalii!

Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului buzoian? Alătură-te comunității noastre.