VIDEO. Gloria Buzău câştigă la pas confruntarea cu Rapid Suceava şi are şanse reale pentru podium

0
Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată sportului buzoian? Alătură-te comunității noastre.
Marius Drăguţ a ratat o lovitură de pedeapsă în meciul cu Rapid Suceava.
Marius Drăguţ a ratat o lovitură de pedeapsă în meciul cu Rapid Suceava.

Divizionara secundă, Gloria Buzău a obţinut, in extremis, victoria la Suceava şi are şanse reale de a se afla pe podiumul seriei I din liga a II-a la fotbal, la capătul play-off-ului. Fotbaliştii antrenaţi de Ion Viorel au câştigat confruntarea cu Rapid Suceava, cu 2 la 1, partidă în care au irosit şi o lovitură de la 11 metri.

Gloria Buzău a administrat sucevenilor de la Rapid a doua înfrângere consecutivă, după victoria înregistrată în ultima rundă a sezonului regulat, scor 3 la 0, în Crâng. Fotbaliştii buzoieni au început în forţă partida de pe Areni, iar Georgian Marcu, cel mai bun servant din Crâng, a mai bifat un assist, în urma golului marcat de Dedu, în minutul 14.

Vrei reclamă? Cea mai bună ofertă de publicitate ţi-o oferim noi. Click aici pentru mai multe detalii.

Buzoienii au reuşit să intre la cabine cu avantajul fragil obţinut graţie reuşitei „semnate” de Dedu. La doar câteva minute de la reluarea jocului, sucevenii au izbutit să egaleze printr-o lovitură de cap a lui Plecanciuc.

Cele mai importante competiţii sportive din lume se văd live online pe Buzăul Sportiv! Eşti doar la un click distanţă de cele mai importante campionate de fotbal din lume! Vezi aici Primera Division, Serie A, Premier League sau meciurile din Liga I.

Tot printr-o lovitură de cap au reuşit băieţii lui Ion Viorel să îşi adjudece victoria. În minutul 78, Dedu, de data aceasta în rolul de servant, a centrat în careul advers iar Amet Ferdin a trimis, din şase metri, în plasa porţii sucevenilor.

Buzoienii îşi putea mări avantajul cu doar cinci minute înainte de fluierul final al confruntării. Drăguţ a obţinut o lovitură de pedeapsă după o incursiune în careul advers, pe care tot mijlocaşul buzoian a irosit-o, trimiţând mult peste transversală. Ambele formaţii au încheiat meciul cu câte un jucător mai puţin. Unicul marcat al sucevenilor a văzut al doilea „galben” la faultul asupra lui Drăguţ, iar Amet, tot pentru două cartonaşe galbene, a plecat mai devreme la cabine.

Pe Buzăul Sportiv ai livescore cele mai importante evenimente sportive din lume. Fie că vorbim de fotbal sau polo pe iarbă, bob sau înot, aici afli rezultatele în timp real! Click pentru detalii!

Sursă video şi foto: GazetaSV.ro

Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului buzoian? Alătură-te comunității noastre.