EXCLUSIV VIDEO! În războiul cu FRF, Gloria Buzău va fi apărată de “avocatul diavolului”

0
Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată sportului buzoian? Alătură-te comunității noastre.
Avocatul Dan Idita se află într-o relaţie de strânsă prietenie cu Laurenţiu Reghecampf, antrenorul formaţiei Steaua Bucureşti. Susă foto: Facebook
Avocatul Dan Idita se află într-o relaţie de strânsă prietenie cu Laurenţiu Reghecampf, antrenorul formaţiei Steaua Bucureşti. Susă foto: Facebook

Gloria Buzău a bifat cel mai tare transfer al iernii în confuntarea cu FRF. Buzoienii vor fi apăraţi în dosarul meciurilor trucate de către Dan Idita, supranumit “avocatul diavolului”. Unul dintre cei mai buni prieteni ai lui Laurenţiu Reghecampf, Idita este specializat în drept sportiv, a apărat nume mari şi este neînvins în peste 100 de dosare privind litigiile din domeniu.
Acuzată că s-a implicat în mafia pariurilor, trucând 10 partide din cadrul ligii secunde, Gloria Buzău va fi apărată împotriva Federaţiei Române de Fotbal de către Dan Idita, unul din cei mai buni avocaţi din ţară. Supranumit “avocatul diavolului”, Dan Idita a apărat nume mari atât din sportul românesc, cât şi din showbiz.
Cu peste 100 de procese privind litigiile sportive câştigate, Idita s-a remarcat în lumea fotbalului românesc reprezentând mai mulţi jucători de primă mână din Liga I, graţie şi prieteniei cu Laurenţiu Reghecampf, tehnicianul formaţiei Steaua Bucureşti.
Antrenorul buzoienilor, Ion Viorel, consideră că acuzaţiile care i se aduc grupării din Crâng sunt nefondate, iar ancheta întreprinsă de către oficialii Federaţiei Române de Fotbal este una abuzivă.
Reprezentanţii divizionarei secunde din Crâng au solicitat audierea de noi martori, printre aceştia aflându-se jucători care au îmbrăcat echipamentul buzoienilor în stagiul de pregătire desfăşurat în urmă cu un an în Turcia, dar şi adversari din partidele suspectate de blat.

Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului buzoian? Alătură-te comunității noastre.