VIDEO. Gloria Buzău şi-a anulat cantonamentul din Turcia!

0
Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată sportului buzoian? Alătură-te comunității noastre.

Fotbaliştii Gloriei Buzău nu vor mai efectua al doilea stagiu de pregătire în această iarnă. Jucătorii antrenaţi de Ion Viorel şi-au anulat cantonamentul din Turcia pentru a evita o cheltuială suplimentară. În schimb, buzoienii vor primi un salariu până la încheierea cantonamentului de la Poiana Pinului.

Gloria Buzau Cantonament 2016 (113)
Stagiul de pregătire pe care fotbaliştii antrenaţi de Ion Viorel ar fi trebuit să-l efectueze la Belek, în Turcia, a fost anulat. Jucătorii buzoieni se vor pregăti la Poiana Pinului, iar în perioada imediat următoare vor primi un salariu din cele restante din suma destinată cantonamentului în străinătate.
Salariile jucătorilor urmează să fie achitate din banii care vor intra în conturile grupării din Crâng, din partea Primăriei. În caz contrar, prietenul bulgar al tehnicianului buzoian va împrumuta din nou formaţia prezidată de Dan Tulpan pentru a achita lefurile jucătorilor.
Fotbaliştii antrenaţi de Ion Viorel se vor întoarce din cantonamentul de la Poiana Pinului vineri, când vor disputa la Buzău primul joc amical cu divizionara judeţeană din Căldărăşti.

Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului buzoian? Alătură-te comunității noastre.