EXCLUSIV VIDEO! Preşedintele Federaţiei Române de Rugby, Haralambie Dumitraş, în vizită la Buzău

0
Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată sportului buzoian? Alătură-te comunității noastre.

Preşedintele Federaţiei Române de Rugby s-a aflat astăzi într-o scurtă vizită la Buzău. Membru al “generaţiei de aur” a rugby-ului românesc, Haralambie Dumitraş a evoluat şi pentru Contactoare, în perioada de glorie a formaţiei buzoiene. Şeful federaţiei a vizitat baza de pregătire din Parcul Tineretului şi s-a întâlnit cu reprezentanţi ai autoritaţilor locale.
Unul dintre cei mai buni rugbişti din ţară şi fost internaţional, preşedintele Federaţiei Române de Rugby, Haralambie Dumitraş, a fost prezent astăzi la Buzău, timp de câteva ore. Conducătorul FRR a vizitat baza de pregătire a echipei Stejarul şi s-a declarat încântat de ceea ce a văzut.
Dumitraş a lăudat conducerea formaţiei din Parcul Tineretului pentru Campionatul Judeţean de Rugby U14, competiţie în care sunt implicate mai multe şcoli din judeţ. Preşedintele FRR a apreciat evoluţia grupării buzoiene şi mai ales atenţia pe care Stejarul o acordă dezvoltării centrului de copii şi juniori.
Dumitraş s-a întâlnit şi cu reprezentanţii autorităţilor locale cu care a discutat despre modalităţile de finanţare pentru Stejarul Buzău, dar şi despre alte proiecte de anvergură pentru dezvoltarea sportului cu mingea ovală la Buzău.
Luni, de la ora 17:00, la TV Buzău veţi putea urmări o ediţie specială a emisiunii “Sport Maxim”, în cadrul căreia sunt invitaţi şeful Federaţiei Române de Rugby, Haralambie Dumitraş, preşedintele formaţiei Stejarul Buzău, Vasile Niţă, şi fostul internaţional Costică Merşoiu, antrenorul grupării din Parcul Tineretului.

Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului buzoian? Alătură-te comunității noastre.