Fortius a câştigat Trofeul Buzău la futsal! Vezi aici integral ultimele două meciuri ale competiţiei!

0
Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată sportului buzoian? Alătură-te comunității noastre.

trofeul-buzau

Divizionara secundă Fortius Buzău a câştigat prima ediţie a Trofeului Buzău la futsal. Jucătorii pregătiţi de Gică Hăhăianu au încheiat competiţia neînvinşi, reuşind să bifeze cinci victorii şi o remiză. Pe locul doi s-a clasat Aris Buzău, iar ultima treaptă a podiumului a fost ocupată de Luceafărul, a doua reprezentantă a judeţului în campionatul de futsal.

VIDEO ŞTIRE TV BUZĂU – FORTIUS BUZĂU A CÂŞTIGAT TROFEUL BUZĂU

Jucătorii de la Fortius au început competiţia „ca din tun”. Buzoienii antrenaţi de Hăhăianu au trecut cu 8 la 1 de FC Pârscov, 2 la 1 de Arghir Buzău şi au obţinut biletele pentru play-off după 6 la 1 cu Aris. În play-off, Fortius a învins cu 3 la 0 colega din campionatul de futsal, Luceafărul Buzău şi cu 7 la 0 AGI Construct. Fortius şi-a adjudecat şi ultimul meci al turneului, după 2 la 1 cu echipa Aris Buzău, formaţie în componenţa căreia s-au aflat fostul jucător de la Steaua şi Poli Timişoara – Claudiu Ionescu şi Vasile Nicola, fost fotbalist la Sportul Studenţesc. Aris a deschis scorul, la capătul unei acţiuni finalizate de Marius Lazăr, fostul jucător al echipelor CSM Râmnicu Sărat şi Sport Club Bacău.

AGI CONSTRUCT – LUCEAFĂRUL, ARIS BUZĂU – FORTIUS BUZĂU

MECIURI ÎNREGISTRATE ŞI TRANSMISE PE TV BUZĂU

Bogdan Danciu, căpitanul reprezentativei sub 18 ani a României, a reuşit să înscrie golul egalizator.

Vrei reclamă? Cea mai bună ofertă de publicitate ţi-o oferim noi. Click aici pentru mai multe detalii.

În urma rezultatului de egalitate şi al parcursului identic înregistrat de cele două formaţii, Aris şi Fortius, jucătorii antrenaţi de Gică Hăhăianu şi-au adjudecat primul loc graţie golaverajului. Luceafărul s-a clasat pe a treia treaptă, iar AGI Construct a terminat competiţia pe locul patru, cu trei înfrângeri din tot atâtea meciuri. Play-out-ul a fost câştigat de Arghir Buzău, urmată de Buzăul Sportiv, LPS 2001 şi FC Pârscov.

Pe Buzăul Sportiv ai livescore cele mai importante evenimente sportive din lume. Fie că vorbim de fotbal sau polo pe iarbă, bob sau înot, aici afli rezultatele în timp real! Click pentru detalii!

Ocupantele primelor trei locuri vor beneficia de o reducere de 50% pentru un sejur în Bulgaria, în timp ce echipele aflate pe locurile 4, 5 şi 6 vor primi echipamente sportive.

Cele mai importante competiţii sportive din lume se văd live online pe Buzăul Sportiv! Eşti doar la un click distanţă de cele mai importante campionate de fotbal din lume! Vezi aici Primera Division, Serie A, Premier League sau meciurile din Liga I.

Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului buzoian? Alătură-te comunității noastre.