HM Buzău a obţinut încă o victorie în campionat

0
Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată sportului buzoian? Alătură-te comunității noastre.

Echipa buzoiană de handbal feminin a obţinut încă o victorie în campionatul ligii secunde. HM s-a impus la Chiajna, în faţa formaţiei ACS Şcoala nr. 181 Bucureşti, cu 33 la 25. Astfel, elevele lui Romeo Ilie au bifat cea de-a 12-a victorie din stagiunea curentă.
Fără Anca Lipan Ionescu, accidentată, şi cu alte două jucătoare cu probleme fizice, Roxana Tabarcea şi Cristina Clisu, Handbal Municipal Buzău şi-a îndeplinit obiectivul în deplasarea de la Chiajna. Trupa antrenată de Romeo Ilie s-a impus cu 33 la 25, după 12-14 la pauză, în faţa bucureştencelor de la ACS Şcoala nr. 181. Deşi au bifat doar câteva minute în partida de la Chiajna, Tabarcea şi Clisu au acuzat dureri cauzate de accidentări mai vechi. Nici arbitrajul nu a fost unul fericit pentru buzoience, HM având 8 eliminări faţă de niciuna înregistrată în tabăra gazdelor. Oficialii grupării din Buzău speră ca toate problemele din lot să fie rezolvate în următoarele două săptămâni.
Handbal Municipal Buzău ocupă în continuare prima poziţie din Seria A a Ligii secunde, cu 37 de puncte, cu şase mai multe faţă de Danubius, ocupanta poziţiei secunde. În schimb, gălăţencele au două meciuri mai puţin disputate.
Runda viitoare, Sala Sporturilor “Romeo Iamandi” va găzdui confruntarea dintre HM Buzău şi Neptun Constanţa.

Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului buzoian? Alătură-te comunității noastre.