„Lunetistul” Bogdan Dinu a dat de pământ cu „Bestia Croaţiei”! A XV-a victorie la „profesionişti” pentru pugilistul buzoian

0
Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată sportului buzoian? Alătură-te comunității noastre.

dinu si stela duta

Pugilistul Bogdan Dinu a obţinut a XV-a victorie la profesionişti după ce vineri noapte l-a învins prin Knock-Out, în prima rundă, pe croatul Marino Goles, în cadrul Galei „Noaptea Campionilor”. O lovitură la corp a fost suficientă pentru ca „Lunetistul” să îşi treacă în palmares a XV-a victorie la „profesionişti”.

Circul „Globus” din Bucureşti a găzduit vineri noapte Gala „Noaptea Campionilor”, eveniment în cadrul căruia au fost programate 10 meciuri de box. Printre vedetele galei din Capitală s-a numărat şi buzoianul Bogdan Dinu, care a obţinut a XV-a victorie la „profesionişti” după ce a dat de pământ cu croatul Marino Goles. Supranumit „Bestia Croaţiei”, adversarul lui Dinu nu a rezistat nici măcar o rundă în ring.

dinu„Lunetistul” i-a aplicat o lovitură la corp, croatul având nevoie de îngrijiri medicale după ce s-a ales cu o coastă ruptă. Pregătirea din Canada de la Interbox şi-au spus cuvântul. „Greul” Bogdan Dinu s-a impus prin knock-out, trecându-şi în cont al XV-lea succes la „profesionişti”. Înainte de confruntarea cu Dinu, Goles se lăuda cu un palmares de invidat: 20 de victorii şi doar patru înfrângeri. La Bucureşti, Dinu a fost susţinut de familie, prieteni şi foştii colegi de la „mascaţi”. Printre aceştia s-a aflat şi multipla campioană naţională Steluţa Duţă şi maestru Constantin Voicilaş.

1. David Theroux (Canada) – Gyula Vajda (Ungaria) – 6 runde, Super Lightweight
2. Daniel Badulescu (Romania) – Antal Racz (Ungaria) – 4 runde, Welterweight
3. Eronim Aradoaie (Romania) – Kamil Wybraniec (Polonia) – 4 runde, Welterweight
4. Adrian Granat (Suedia) – Samir Kurtagic (Austria) – 8 runde, Heavyweight
5. Cristian Ciocan (Romania) – Michael Sprott (Anglia) – 10 runde, Heavyweight
6. Daniel Buciuc (Romania) – Atilla Horvath (Ungaria) – 4 runde, Super Lightweight
7. Cezar Juratoni (Romania) – Tomas Mozny (Slovacia) – 4 runde, Heavyweight
8. Bogdan Dinu (Romania) – Marino Goles (Croatia) – 10 runde, Heavyweight
9. Viorel Simion (Romania) – Alexander Miskirtchian (Belgia) – 12 runde, Featherweight

Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului buzoian? Alătură-te comunității noastre.