Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată sportului buzoian? Alătură-te comunității noastre.

Începând din luna ianuarie, Buzăul Sportiv premiază performanța sportivă și realizările remarcabile atât din teren, cât și din afara lui! Cel mai apreciat site de profil din județul Buzău va acorda în fiecare lună câte o diplomă și un trofeu celui mai bun sportiv buzoian și celui mai bun manager/antrenor din județ.

NOMINALIZĂRI LUNA IANUARIE 2019 – CEL MAI BUN SPORTIV

1. Andreea Marina Baboi (atletism, Univ. Ovidius Constanţa) pentru titlul de campioană universitară obţinut la Bacău pentru Universitatea Ovidius din Constanţa după doborârea recordului naţional şi pentru calificarea la Campionatele Europene indoor de seniori, de la Glasgow (n.r. Scoţia) din perioada 1-3 martie a.c.

2. Gedroit Marija (handbal, SCM Gloria Buzău) pentru evoluţia din luna ianuarie, din cadrul Ligii Florilor, primul eşalon de handbal feminin din ţară.

3. Ovidiu Ionescu (tenis de masă, SCM Gloria Buzău) pentru prezenţa şi evoluţia de la Open-ul Ungariei, desfăşurat la Budapesta.

NOMINALIZĂRI LUNA IANUARIE 2019 – CEL MAI BUN MANAGER

1. Iulian Trăsnea (antrenor futsal, SCM Gloria Buzău), managerul echipei de futsal SCM Gloria Buzău pentru revitalizarea secţiei grupării din Crâng şi rezultatele înregistrate în luna ianuarie.

2. Dumitru Muşi (antrenor handbal, SCM Gloria Buzău), antrenorul principal al SCM Gloria Buzău pentru rezultatele înregistrate în luna ianuarie de către echipa de senioare a clubului din Crâng.

3. Adrian Petre (preşedintele AJF Buzău) pentru organizarea celei de-a doua ediţii a campionatului judeţean de futsal dedicat amatorilor.

Votul a început pe 7 februarie, la ora 8:00 şi se va încheia pe 10 februarie la ora 8:00.

La sfârșitul fiecărei luni vor fi făcute trei nominalizări pentru fiecare categorie, respectiv “Cel mai bun sportiv” și “Cel mai bun manager”. Cititorii site-ului Buzăul Sportiv vor avea trei zile la dispoziție pentru a își vota favoriții. În funcție de numărul de voturi înregistrat la capătul celor trei zile, vor fi desemnați cel mai bun sportiv și cel mai bun manager al lunii în viziunea Buzăul Sportiv.

“Premiile Buzăul Sportiv” reprezintă o acțiune comună a site-ului nostru desfășurată cu ajutorul Direcției Județene pentru Tineret și Sport Buzău în anul 2019.

SUMAR AL REGULAMENTULUI DE DESFĂȘURARE

Cele șase nominalizări (câte trei pentru fiecare categorie premiată) vor fi făcute publice în primele zile ale lunii calendaristice pentru luna anterioară, alături de o scurtă justificare a prezenței acestora în top 3.

În caz de egalitate al numărului de voturi după cele 72 de ore în care cititorii Buzăul Sportiv își pot alege favoriții, perioada de vot va fi prelungită cu încă 24 de ore. Dacă egalitatea va persista, desemnarea câștigătorilor va fi făcută strict de editorii Buzăul Sportiv.

Nominalizările sunt realizate doar de editorii site-ului Buzăul Sportiv și nu reprezintă o poziție oficială a Direcției Județene de Sport și Tineret Buzău sau a oricărei entități aflate în parteneriat sau oricare altă relație cu DJST Buzău. Rolul instituției este de partener care susține jumătate din premiile acordate în anul 2019 și promovarea sportului local.

Nominalizările sunt realizate în funcție atât de performanța sportivă, cât și de notorietatea sportivului. Pot fi nominalizați sportivi sau antrenori și pentru comportamentul din timpul jocului, din afara terenului sau pentru fair play, însă doar în situații excepționale.

Premiile constau într-o diplomă și un trofeu lunar pentru fiecare categorie de concurs. Acestea pot deveni mai consistente pe durata anului calendaristic prin alăturarea sponsorilor Buzăul Sportiv.

Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului buzoian? Alătură-te comunității noastre. 

4 COMENTARII