REZUMAT VIDEO. Eliminaţi din Cupă! CS Târlungeni – Gloria Buzău: 5-0

0
Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată sportului buzoian? Alătură-te comunității noastre.

TARLUNGENI

Divizionara secundă, Gloria Buzău a părăsit Cupa României ieri după amiază. Fotbaliştii buzoieni au fost învinşi cu 5 la 0 de Unirea Târlungeni într-un meci în care tehnicianul Ion Viorel s-a bazat pe jucătorii tineri şi pe rezerve. Sâmbătă, „glorioşii” se vor deplasa la Suceava, pentru meciul de campionat cu Rapid.
Fără obiectiv în Cupa României, gruparea din Crâng a fost învinsă de CS Târlungeni cu 5 la 0. Ion Viorel, antrenorul Gloriei a început partida cu o garnitură de start formată din câţiva dintre titularii formaţiei, alături de jucătorii tineri, proveniţi din pepiniera proprie. Golurile braşovenilor au fost marcate de Petra, Şerban, Marin şi Nicolae, care a reuşit o „dublă”.
Dan Tulpan, preşedintele clubului din bulevardul Mareşal Averescu s-a declarat dezamăgit de evoluţia jucătorilor pregătiţi de „Vioară.
Pentru fotbaliştii din Buzău urmează o perioadă în care vor avea parte doar de meciuri tari. Prima partidă dificilă va avea loc sâmbătă, în deplasare la Suceava, acolo unde formaţia din Buzău se va confrunta cu Rapid, echipa din localitate.

REZUMAT VIDEO, CS TÂRLUNGENI – GLORIA BUZĂU: 5-0

Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului buzoian? Alătură-te comunității noastre.