VIDEO. Stejarul Buzău a câştigat Cupa României DNS!

0
Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată sportului buzoian? Alătură-te comunității noastre.

Stejarul Buzău a câştigat Cupa României! Buzoienii s-au impus în finala rezervată echipelor din eşalonul secund şi au îndeplinit primul obiectiv pentru 2016. Jucătorii buzoieni au sărbătorit victoria, iar petrecerea a ţinut până dimineaţă.

Jucătorii antrenaţi de Costică Merşoiu au reuşit una din cele mai mari performanţe din istoria grupării din Parcul Tineretului, reuşind să câştige Cupa României DNS, întrecere rezervată formaţiilor din eşalonul secund. Buzoienii au câştigat cu 21 la 14 întâlnirea cu CS Năvodari, disputată pe stadionul “Ghencea” din Capitală.

Buzoienii şi-au “atins” primul obiectiv din 2016. Succesul din Capitală a fost sărbătorit într-un local buzoian, acolo unde “stejarii” au petrecut până de dimineaţă. Rugbiştii din Parcul Tineretului vor să îşi demonstreze valoarea şi în campionat, acolo unde aşteptările sunt pe măsura recentei performanţe.

 

Meciul din Bucureşti şi-a pus amprenta asupra lotului de jucători antrenaţi de Costică Merşoiu. Mai mulţi rugbişti au părăsit terenul accidentaţi, iar Stejarul Buzău nu se va prezenta la meciul din sferturile de finală, acolo unde trupa din Parcul Tineretului urma să întâlnească echipa din Baia Mare.

1000 DE EURO, AMENDĂ PENTRU STEJARUL

  • Buzoienii, sancţionaţi pentru neprezentarea din Cupă

Stejarul Buzău a fost amendată de către Federaţia Română de Rugby pentru neprezentarea din sferturile Cupei României, acolo unde jucătorii antrenaţi de Costică Merşoiu s-au calificat după câştigarea trofeului DNS. Lotul invalid, cauzat de numărul mare de accidentări din confruntarea cu CS Năvodari este motivul pentru care buzoienii nu se vor prezenta la partida cu Baia Mare.

 

Câştigarea Cupei României DNS a avut un preţ mare pentru echipa locală de rugby din Buzău. Stejarul a obţinut biletele pentru sferturile de finală ale competiţiei, o dată cu adjudecarea trofeului DNS, însă buzoienii nu se vor prezenta la meciul cu prima divizionară din Baia Mare din cauza lotului decimat de accidentări.

Potrivit regulamentului de desfaşurare al celei mai vechi întreceri din ţară, buzoienii vor fi sancţionaţi pecuniar cu 1000 de euro. Oficialii buzoieni au cerut reprogramarea întâlnirii, care ar fi trebuit să aibă loc în deplasare, însă “s-au lovit” de refuzul federaţiei. Reacţia forului de specialitate a fost publicată pe website-ul oficial.

În conformitate cu prevederile ROAR şi ţinând cont de specificul competiţiei care face practic imposibil reprogramarea partidei, oficialii FRR, în conformitate cu Art. 44.1, au decis sancţionarea pecuniară a clubului cu 1.000 de euro pentru neprezentarea invocată.”

Sursă: Super-Liga.Ro

Buzoienii ar fi întâlnit sâmbătă, 7 mai, de la ora 11:00, pe Stadionul “Arena Zimbrilor”, pe CS Ştiinţa CSM Baia Mare. Astfel, “zimbrii” au câştigat prin neprezentarea adversarului cu 5-0 şi s-au calificat în “careul de aşi” al competiţiei.

 

 

Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului buzoian? Alătură-te comunității noastre.