VIDEO. Voleibaliştii de la CSS Buzău au început pregătirile

0
Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată sportului buzoian? Alătură-te comunității noastre.

volei-css-buzau

Grupele de volei ale Clubului Sportiv Şcolar Buzău au început antrenamentele pentru noul sezon. Jucătorii antrenaţi de Georgiana Constantin au efectuat un stagiu de pregătire centralizată şi au disputat deja câteva meciuri de verificare. Campionatele juvenile sunt programate să înceapă în luna octombrie.

Fie că este vorba de jucătorii de la minivolei sau de cei de la grupele mari de juniori, toţi voleibaliştii de la CSS Buzău au efectuat deja primele antrenamente în vederea abordării sezonului competiţional, programat să înceapă în luna octombrie. Voleibaliştii buzoieni sunt obişnuiţi cu performanţele, numărul sezoanelor în care au ratat accederea la turneele finale putând a fi numărat pe degetele unei mâini. Păstrând tradiţia, obiectivul pentru noul campionat al jucătorilor legitimaţi la clubul buzoian îl reprezintă faza finală a întrecerii interne şi clasarea pe podium.

De la retrogradarea echipei de seniori Dacia Buzău în al doilea eşalon al voleiului românesc, CSS Buzău s-a transformat într-o adevărată pepinieră pentru formaţia antrenată de Marian Boldişteanu. An de an, tot mai mulţi juniori şi cadeţi au făcut pasul către echipa “mare”, iar unii dintre ei au ajuns şi la alte formaţii de seniori din ţară. Mai mult, tinerii voleibalişti buzoieni au făcut o tradiţie din prezenţa la echipele reprezentative. Mihail Băiculescu este numele ultimului buzoian care a îmbrăcat tricoul “naţionalei” la Balcaniada organizată în Bulgaria, în urmă cu câteva săptămâni. Campionatul de cadeţi este programat să înceapă pe 4 octombrie, în timp ce întrecerea rezervată juniorilor va debuta pe 27 septembrie.

Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului buzoian? Alătură-te comunității noastre.