VIDEO. Olimpia Rm. Sărat a terminat turul pe locul 2, dar nu vrea în liga secundă

0
Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată sportului buzoian? Alătură-te comunității noastre.

Nou-promovată în Liga a III-a, Olimpia Râmnicu Sărat, a încheiat turul de campionat pe locul doi. Fotbaliştii râmniceni sunt despărţiţi de patru puncte de primul loc şi speră să păstreze evoluţiile pozitive în partea secundă a campionatului. Deşi sunt la mică distanţă de poziţia care duce în Liga secundă, râmnicenii nu vizează promovarea.
Olimpia Râmnicu Sărat a încheiat campionatul pe locul doi în ierarhia primei serii din Liga a III-a. Jucătorii antrenaţi de Marius Tîrîlă sunt la patru puncte în spatele liderului, Sepsi Sf. Gheorghe, iar tehnicianul Olimpiei consideră că fotbaliştii săi şi-au depăşit obiectivul pentru stagiunea curentă. Legat de accederea în eşalonul secund, antrenorul Olimpiei a spus că nu aceasta este ţinta echipei din Râmnicu Sărat, ci promovarea tinerelor talente autohtone, fapt care s-a petrecut în prima parte a campionatului.
Jucătorii Olimpiei Râmnicu Sărat au intrat în vacanţa de iarnă şi îşi vor relua pregătirile la mijlocul lunii februarie, urmând ca la câteva săptămâni distanţă să efectueze primul stagiu de pregătire centralizată pentru returul stagiunii.

 

Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului buzoian? Alătură-te comunității noastre.