Adrian Petre, ales în unanimitate preşedinte al AJF Buzău

0
Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată sportului buzoian? Alătură-te comunității noastre.

adrian-petre2

Adrian Petre este noul preşedinte al Asociaţiei Judeţene de Fotbal. Vicepreşedintele forului buzoian, care a asigurat interimatul de la demiterea lui Pompiliu Coşconea a fost ales, cu drepturi depline, în fruntea forului buzoian. Petre nu a avut contracandidat şi a fost ales cu 72 de voturi din tot atâtea posibile.

Adrian Petre, vicepreşedintele Asociaţiei Judeţene de Fotbal Buzău până alaltăieri, a devenit numărul 1 în organigrama cele mai importante asociaţii sportive din judeţ. Petre a fost preşedinte interimar de la plecarea lui Pompiliu Coşconea, iar reprezentanţii echipelor afiliate la AJF l-au votat în unanimitate. Conducătorul forului buzoian are planuri mari pe care vrea să le implementeze în fotbalul buzoian. După ce i-au fost acordate drepturi depline, Petre îşi doreşte ca Buzăul să aibă cel puţin două echipe în al treilea eşalon al fotbalului românesc.

video

Fiind unicul candidat, Petre trebuia să fie validat de jumătate plus unu din numărul delegaţilor cu drept de vot prezenţi în Sala Mare a Consiliului Judeţean. La începutul şedinţei, secretarul general, Marian Lambru a anunţat prezenţa unui cvorum de peste 84% (67 din 79).

Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului buzoian? Alătură-te comunității noastre.