Adversara Viitorului în barajul pentru liga a III-a a trimis un jucător în Germania! Echipa din Însurăţei aşteaptă 500 de spectatori la Slobozia

0
Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată sportului buzoian? Alătură-te comunității noastre.

Viitorul Buzău va bate sâmbătă la porţiile Ligii a III-a. Formaţia antrenată de Cristi Lupu va întâlni la Slobozia campioana judeţului Brăila – Viitorul Însurăţei. Această săptămână este una decisivă pentru jucătorii ambelor formaţii care se antrenează cu gândul la promovarea în liga a treia. Accederea în al treilea eşalon al fotbalului românesc ar fi o premieră pentru gruparea buzoiană. Campioana judeţului Brăila nu se teme de jucătorii buzoieni, brăilenii efectuează câte un antrenament pe zi, iar Marian Stăvărache, singurul antrenor brăilean care a reuşit promovarea în liga a III-a cu trei echipe diferite, este destul de optimist.
„Ne aşteaptă un meci foarte greu greu cu echipa campioană a judeţului Buzău. Din păcate pentru noi, nu-l mai avem în lot pe Lupaşcu, cel care a preferat să plece la muncă în Germania, dar chiar şi aşa avem destui băieţi care pot să-l înlocuiască fără probleme. Meciul de sâmbătă va fi unul de care pe care, şi cred că, dacă băieţii vor respecta cu sfinţenie indicaţiile tactice pe care dau eu, vom reuşi să readucem Viitorul Însurăţei în liga a treia. Am intenţionat să intrăm în cantonament la începutul acestei săptămâni, dar avem destui jucători care au un loc de muncă şi acest lucru nu s-a putut realiza. Chiar şi aşa, sunt convins că băieţii mei vor face tot ceea ce depinde de ei pentru a câştiga meciul de la Slobozia. Totodată îmi place să cred că vom avea lângă noi suficienţi suporteri, care să ne încurajeze în tentativa noastră de a promova”– a spus antrenorul celor de la Însurăţei.
Viitorul Însurăţei, este campioana judeţului Brăila, având un avans liniştitor faţă de echipa de pe locul secund, Victoria Traian, 6 puncte, chiar aceasta din urmă a eliminat Viitorul Însurăţei din Cupa României, câştigată ulterior de Sportul Chiscani. Potrivit liga2.ro Viitorul Însurăţei aşteaptă la meciul de la Slobozia, cel puţin 500 de brăileni care s-o încurajeze în tentativa lor de a reveni în eşalonul al treilea din fotbalul românesc.

Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului buzoian? Alătură-te comunității noastre.