AUDIO. „Marionete” la AJF? Coşconea: „Trei sunt ridicători de mâini şi vin pentru indemnizaţii!”

0
Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată sportului buzoian? Alătură-te comunității noastre.

arbitru-daniel-popescu

Pompiliu Coşconea, preşedintele suspendat al Asociaţiei Judeţene de Fotbal Buzău este tentat să renunţe la conducerea forului buzoian, dacă membrii Comitetului Executiv nu vor fi schimbaţi. Cu excepţia fostului arbitru de Liga I, Cezar Ionescu, şeful fotbalului buzoian s-a declarat dezamăgit de lipsa de caracter a celorlalţi, pe care i-a denumite „marionete”.

Coşconea este nemulţumit de faptul că cei care l-au suspendat din funcţia de preşedinte al AJF Buzău au apelat la mijloace neortodoxe în încercarea de a produce schimbare în vârful organigramei forului buzoian. Preşedintele suspendat al AJF Buzău nu este convins că vrea să îşi continue activitatea pe scaunul de preşedinte, atât timp cât Comitetul Executiv nu va avea alţi membri în componenţă.

Audio. Pompiliu Coşconea: „Nu ştiu dacă vreau să mai continui cu aşa membrii în CEx!”

Coşconea mai este deranjat de faptul că tocmai oamenii care produceau necazuri în fotbalul buzoian în ultimii ani de zile au ajuns să-l tragă la răspundere pentru fapte şi acţiuni pe care nici măcar nu le-a comis. Oficialul buzoian a rememorat un episod al cărui protagonist a fost Iulică Trăznea, în prezent membru în CEx, pe vremea când patrona formaţia de fotbal din Gherăseni.

Audio. Pompiliu Coşconea: „Nimeni nu îşi mai aduce aminte când haiducu` Trăznea a bătut măr trei arbitri divizionari?”

Pompiliu Coşconea a fost suspendat din funcţia de preşedinte al Asociaţiei Judeţene de Fotbal Buzău la mijlocul săptămânii trecute, cu 5 voturi pentru şi unul împotrivă. Acestuia i-au fost reproşate lipsa de interes în problemele curente ale forului buzoian, incapacitatea de a gestiona situaţiile dificile, precum şi influenţa asupra Comisiei de Disciplină.

Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului buzoian? Alătură-te comunității noastre.