Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată sportului buzoian? Alătură-te comunității noastre.

Cătălin Cighir, directorul Liceului cu Program Sportiv din Buzău, totodată membru în Comitetul Executiv al Federaţiei Române de Fotbal este ameninţat cu o plângere penală de unul dintre părinţii jucătorilor săi.

Subiectul a pornit de la o postare pe facebook a lui Trandafir Dragomir, tatăl juniorului Costin, component al grupei 2006 de la LPS Buzău, redactată pe 15 august 2018. Iată conţinutul acesteia:

„Îi recomand domnului Cighir să îi acorde transferul copilului meu, îi recomand omeneşte. Acordul de transfer nu ştiu cine l-a semnat în locul meu sau al soţiei mele, dacă nu înţelege o să îi înaintez plângere penală. Repet, domnule director, nu mai bloca copiii cum vrei tu!”

Părintele juniorului a revenit câteva ore mai târziu cu o nouă postare, iată conţinutul acesteia:

„Repet, la persoana a doua. Mâine (n.r. astăzi, 16 august 2018), vreau transferul lui Costin. Dacă nu vom vedea cine a smnat în locul meu şi al soţiei. Şi să nu mă mai sune domnul Cighir, că nu mă sperie!”

Postarea lui Trandafir Dragomir a stârnit comentariile prietenilor săi. Printre acestea se numără unul interesant. Cel mai probabil, mama unui coechipier de la Viitorul Buzău, club la care Costin a debutat şi de la care a fost transferat ulterior la LPS îl întreabă pe Trandafir Dragomir cine a semnat acordul de transfer în urmă cu un an (n.r. Viitorul > LPS).

Răspunsul tatălui lui Costin nu s-a lăsat aşteptat.

ŞTIRE ÎN CURS DE ACTUALIZARE. Până la momentul publicării, nici una dintre cele două părţi nu a putut fi contactată.

Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului buzoian? Alătură-te comunității noastre.