Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată sportului buzoian? Alătură-te comunității noastre.

Duminică, la Buzău, s-a disputat runda I a etapei preliminare din cadrul Campiontelor Naţionale de Juniori, întreceri organizate de către Federaţia Română de Fotbal. Tinerii fotbalişti de la Sport Club Municipal Gloria Buzău au bifat o remiză şi o înfrângere în cuplajul găzduit de stadionul „Prinţul Ghica”.

La U19, jucătorii antrenaţi de Nicolae Anton au reuşit să încheie la egalitate, scor 2 la 2, confruntarea cu Petrolul 52 Ploieşti, asta deşi echipa ploieşteană este angrenată în această competiţie cu fotbalişti mai mici de vârstă, pe foaia de joc a partidei regăsindu-se 13 jucători născuţi în anul 2002, patru în anul 2001 şi doar unul singur în anul 2000.

La U17, SCM Gloria Buzău a suferit o primă înfrângere usturătoare, scor 5 la 1 în compania grupării prahovene. Pe banca tehnică a buzoienilor la U17 a debutat Gabi Marcu.

Pe 18 august, juniorii de la SCM Gloria Buzău se vor deplasa la Chiajna, pentru jocurile cu CS Concordia din localitate.

Etapa preliminară a Campionatului Naţional de Juniori reprezintă a cincea competiţie, adică ultima ca nivel valoric la nivel naţional dedicată juniorilor A şi B, după Campionatul Naţional de Juniori, Liga Elitelor, Cupa României şi SuperCupa României.

Iată rezultatele primei etape în seriei în care sunt repartizate echipele buzoiene:
Etapa Preliminară U19 – Etapa 1
CS Concordia Chiajna 0 – 4 ACS Petrosport Ploiesti
CSM Ploieşti 1 – 2 LPS Buzău
SCM Gloria Buzău 2 – 2 ACS Petrolul 52

Etapa Preliminară U17 – Etapa 1
CS Concordia Chiajna 9 – 0 ACS Petrosport Ploieşti
CSM Ploieşti 1 – 6 LPS Buzău
SCM Gloria Buzău 1 – 5 ACS Petrolul 52

Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului buzoian? Alătură-te comunității noastre. 

2 COMENTARII