Cei mai buni arbitri, premiaţi de AJF

0
Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată sportului buzoian? Alătură-te comunității noastre.

arbitrii buzau

Asociaţia Judeţeană de Fotbal şi Comisia Judeţeană de Arbitraj au premiat activitatea celor mai buni arbitri. Oficialii forului buzoian sunt mulţumiţi de activitatea “fluieraşilor” din 2015. Momentul festiv a fost organizat la câteva zile după ce reprezentativa “cavalerilor în negru” din Buzău a pierdut finala Cupei “Prieteniei”, competiţie destinată arbitrilor din întreaga ţară.
Vineri, cei mai buni arbitri şi observatori buzoieni au fost premiaţi pentru activitatea desfăşurată în 2015. Au fost recompensaţi de la cei mai tineri, până la arbitri care activează în eşaloanele superioare.
Preşedintele Asociaţiei Judeţene de Fotbal, Adrian Petre, a lăudat parcursul pe care l-a avut echipa de fotbal a Comisiei Judeţene de Fotbal în cadrul Cupei “Prieteniei”, competiţie organizată în premieră la Buzău şi la care au participat reprezentantele a încă 13 judeţe din ţară. Buzoienii şi-au depăşit obiectivul de a pătrunde în fazele eliminatorii şi au pierdut finala, fiind nevoiţi să se mulţumească cu medaliile de argint.

Adrian Pana 2
Mâine se va încheia ultima acţiune din 2015 a AJF: Cupa “Moş Crăciun”, competiţie destinată micuţilor fotbalişti din judeţ. Pentru prima dată, la o întrecere desfăşurată sub egida forului buzoian, nu se vor întocmi clasamente, la capătul turneului toţi copiii urmând a fi premiaţi.

Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului buzoian? Alătură-te comunității noastre.