Cel mai important meci pentru Gloria

0
Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată sportului buzoian? Alătură-te comunității noastre.

ion-gabirel-braila

Gloria Buzău va întâlni sâmbătă, în Crâng, CF Brăila, una din fostele formaţii antrenate de Ion Viorel, actualul tehnician al buzoienilor. Alături de o înfrângere a băcăuoanilor de la Sport Club în deplasarea de la Târlungeni, o victorie asigură jucătorilor din Buzău locul şase în ierarhia primei serii din eşalonul doi. Meciul dintre Gloria Buzău şi CF Brăila se va disputa în cadrul rundei cu numărul 24.Cei mai cunoscuţi trei jucători ai grupării din Crâng au fost prezenţi ieri în cadrul conferinţei săptămânale de presă organizată de divizionara secundă Gloria Buzău. Portarul Cristi Stoicescu, căpitanul George Marcu şi fundaşul Cătălin Vlaicu sunt încrezători înaintea partidei pe care echipa buzoiană o va disputa sâmbătă, de la orele 11.00, pe teren propriu în faţa formaţiei CF Brăila.

G. Marcu: „Cel mai important meci din ultima perioadă”

George Marcu, căpitanul buzoienilor este încrezător în şansele echipei din Crâng de a obţine cele trei puncte puse în joc în confruntarea cu CF Brăila: „Este cel mai important meci pe care îl disputăm în ultima perioadă. Indiferent dacă vom participa în play-off sau play-out aceste puncte cântăresc enorm de mult. Încercăm să ne jucăm şansa de a accede în primele şase până la sfârşitul campionatului şi sunt convins că vom reuşi acest lucru dacă câştigăm toate meciurile de pe teren propriu”. Marcu este suspendat pentru cumul de cartonaşe galbene şi nu va evolua în jocul cu formaţia de lângă Dunăre. Banderola de căpitan va fi purtată, cel mai probabil, de Iulian Dăniţă, unul din „veteranii echipei”.

Stoicescu: „Suntem în grafic pentru îndeplinirea obiectivului”

Cristi Stoicescu, unul din jucătorii buzoieni cu evoluţii pozitive şi constante în stagiunea curentă şi-a expus punctul de vedere vizavi de partida care va avea loc pe arena „Gloria” sâmbătă dimineaţă: „Încă suntem în grafic, pentru că obiectivul nostru este salvarea de la retrogradare. Nu ne-am gândit anul acesta la o promovare. Din vară ne vom gândi la accederea în primul eşalon. Suntem conştienţi că foarte multe lucruri depind de acest joc. Băieţii sunt conectaţi înaintea acestei partide şi sperăm să obţinem un rezultat bun”.

C. Vlaicu: „Ultima şansă”

Cătălin Vlaicu, unul din simbolurile echipei din Crâng, jucător crescut şi promovat de formaţia buzoiană este conştient de încărcătura jocului care urmează să aibă loc mâine. Iată ce a declarat Vlaicu înaintea confruntării de mâine: „Şi pentru noi şi pentru CF Brăila este un joc important, mai ales că este ultima şansă a adversarilor noştri să mai strângă ceva puncte înaintea play-outului. Va fi o partidă dificilă, şi sperăm să aibă deznodământul aşteptat, pozitiv nouă. Mergem apoi la Clinceni, o echipă care şi-a asigurat poziţia în play-off şi care nu va juca cu sabia deasupra capului, nu vor avea aceeaşi presiune ca cei de la Brăila în jocul pentru sâmbătă”.

Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului buzoian? Alătură-te comunității noastre.