Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată sportului buzoian? Alătură-te comunității noastre.

Ciprian Petre, cel mai cunoscut fotbalist din lotul actual al Sport Club Municipal Gloria Buzău a dat o declaraţie pentru postul tv de specialitate Sport.ro privitoare la imaginile în care au fost surprinşi jucătorii grupării din Crâng, publicate în exclusivitate de Buzăul Sportiv. Declaraţia acestuia este una mincinoasă şi lipsită de logică. Într-o tentativă de a îşi scoate colegii din situaţia creată, liderul formaţiei antrenate de George Timiş şi Vasile Tudose s-a făcut de ruşine, declarând, în exclusivitate pentru postul sus amintit:

„Imaginea este veche. De acum un an si 5 luni cand clubul era in liga a 4-a. Respectivii fotbalisti au fost dati afara”

Din câte se pare, imaginile sunt realizate în stagiunea 2017-2018, când SCM Gloria Buzău evolua în Liga a IV-a din Buzău. Ceea ce face ca acţiunile jucătorilor să nu fie condamnate decât moral, nu şi de regulamentele FRF privitoare la pariurile sportive, care nu se aplică în eşaloanele judeţene, nici de Regulamentul de Organizare Internă a clubului, care nu prevede nici o sancţiune în acest caz.

De ce a minţit Ciprian Petre?

Menţinăm atât pentru actualul căpitan din Crâng, cât şi spre buna informare a cititorilor noştri că Sport Club Municipal Gloria Buzău nu evolua nicăieri, în nici o competiţie sportivă, „acum 1 an şi 5 luni”, din simplul motiv că… nu exista. Clubul SCM Gloria Buzău a fost înfiinţat în luna august 2018, ceea ce face ca în prezent, SCMGB să aibă doar… un an şi o lună de la înfiinţare.

Declaraţia lui Ciprian Petre pentru sport.ro | Captură de ecran

Mai departe, echipamentul Macron, negru, cel în care sunt prezenţi jucătorii buzoieni a fost achiziţionat spre sfârşitul anului 2017, dovadă data de pe facturile de achiziţie ale acestuia. În concluzie, judecând după mâneca scurtă şi informaţiile primite ulterior, aceasta a fost realizată în perioada mai-iunie 2018.

Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului buzoian? Alătură-te comunității noastre. 

1 COMENTARIU