Competiție oficială de baschet, în premieră la Buzău, în perioada 8 – 9 iulie

0
Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată sportului buzoian? Alătură-te comunității noastre.
Shopping City, în parteneriat cu Liga Studenților Buzău și Federația Română de Baschet, organizează, în premieră la Buzău, Golden League 3 x 3. Este vorba despre o competiție de baschet 3 x 3, care va avea loc pe 8 și 9 iulie, în parcarea Shopping City.
În aceeași perioadă se va desfășura și Cupa Shopping City, dedicată iubitorilor de baschet 3 x 3 din Buzău. Competiția se va desfășura în limita a 32 de echipe. Înscrierile se fac până la data de 6 iulie, ora 12.00, completând acest formular.
La competiție se vor putea înscrie buzoieni cu vârsta de peste 16 ani, care vor trebui să prezinte o adeverință medicală pe care să fie înscrisă mențiunea „apt pentru efort”.
Premiile competiției constau în vouchere pentru achiziția de echipament sportiv. „După modelul NBA, în pauzele dintre meciuri vor fi organizate pentru spectatori jocuri interactive cu premii”, anunță organizatorii.
Evenimentele sportive precum Golden League 3 x 3 oferă o oportunitate excelentă pentru pasionații de baschet să se întâlnească, să se distreze și să demonstreze abilitățile lor într-un format de joc popular și dinamic.
Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului buzoian? Alătură-te comunității noastre.