Concordia Chiajna, Dinamo şi Luceafărul Bucureşti în cantonament la Buzău

0
Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată sportului buzoian? Alătură-te comunității noastre.

Nordul judeţului nostru a devenit o atracţie pentru echipele de copii şi juniori din ţară. Nu mai puţin de trei formaţii se află în cantonament la Buzău. Este vorba despre Dinamo Bucureşti şi Concordia Chiajna – cu două grupe aflate la Ciuta – şi Luceafărul Bucureşti, tot cu două echipe cantonate la Pătârlagele. Şi liderul seriei I din liga secundă s-a pregătit Ciuta. Dunărea Călărăşi a efectuat un stagiu de pregătire de 10 zile sub comanda tehnicienilor Ionel Ganea şi Adrian Mihalcea.

concordia-chiajna-ciuta
Tot mai multe echipe de copii şi juniori din ţară se pregătesc în judeţul Buzăul. După Juventus Bucureşti, CS Tunari, CS Otopeni şi alte formaţii de seniori din eşaloanele doi şi trei, locaţiile din judeţul nostru stârnesc tot mai mult interes în rândul echipelor de fotbal juvenil. Şcoala de fotbal Luceafărul Bucureşti a efectuat în trecut cantonamente la Nehoiu şi Siriu, iar anul acesta au mers la Pătârlagele.
Cele două grupe antrenate de Alexandru Mihai s-au întrecut cu formaţiile din localitate şi din împrejurimi, în cadrul unei competiţii de fotbal juvenil, meciurile având loc în sala de sport din Pătârlagele.
Bucureştenii au disputat ultimele două meciuri de verificare în compania formaţiei Concordia Chiajna, grupare aflată pentru al doilea an consecutiv în cantonament la Ciuta. În ambele partide s-a impus echipa din Chiajna, la grupa 2003, cu 2-1 şi la grupa 2005 cu 7 la 0.
Buzăul le-a purtat noroc ilfovenilor care au un parcurs foarte bun în competiţiile interne specifice vârstei.
După stagiul de pregătire de la Ciuta, grupele antrenate de fraţii Karamyan de la Concordia Chiajna vor participa la un turneu internaţional în Bulgaria, apoi vor susţine o “dublă” în faţa unei formaţii din Armenia.
La confruntările dintre “piticii” echipelor Concordia Chiajna şi Luceafărul Bucureşti a asistat şi preşedintele ilfovenilor. Tot la Ciuta s-au pregătit şi fotbaliştii liderului din prima serie a ligii secunde, Dunărea Călăraşi. Într-un stagiu de 10 zile, jucătorii au fost antrenaţi de Ionel Ganea, plecat ulterior la FC Voluntari, în Liga I, tehnician înlocuit cu Adrian Mihalcea pe durata cantonamentului.

Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului buzoian? Alătură-te comunității noastre.