VIDEO. Atacantul Pălimaru a adus victoria în amicalul cu Înainte Modelul

0
Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată sportului buzoian? Alătură-te comunității noastre.

Gloria a câştigat cu 2 la 1 meciul de pregătire disputat ieri împotriva formaţiei de liga a III-a Înainte Modelu. Buzoienii au fost conduşi la pauză, dar Pălimaru a adus victoria cu o „dublă” reuşită în partea a doua a jocului. Confruntarea dintre cele două echipe a avut loc pe terenul de fotbal de la stadionul de atletism.
Gloria Buzău a câştigat al doilea amical din perioada de pregătire din această iarnă. Buzoienii s-au impus cu 2 la 1 în faţa călărăşenilor de la Înainte Modelu, într-o partidă care a avut loc pe terenul de fotbal din cadrul stadionului de atletism. Trupa lui „Vioară” a fost condusă la pauză cu 1 la 0. Tehnicianul grupării din Crâng s-a declarat mulţumit de evoluţia jucătorilor săi.
În tabăra adversă, tehnicianul formaţiei din judeţul Călăraşi a apreciat replica oferită de jucătorii săi, în ciuda înfrângerii suferite. Vali Petrescu a catalogat Gloria Buzău ca fiind una dintre echipele cu potenţial din prima serie a ligii secunde.
„Vioară” a acuzat o serie de probleme pe care formaţia sa le are în defensivă, tehnicianul buzoienilor aşteptând întăriri, mai ales că Iulian Dăniţă, cel mai experimentat jucător din lot, are de gând să se retragă pe un post administrativ din organigrama clubului din Crâng. În schimb, Ion Viorel a fost mulţumit de condiţia fizică a elevilor săi, precum şi de faptul că jucătorii au răspuns foarte bine schimbărilor registrului tactic.
Următorul adversar al buzoienilor va fi Dacia Mioveni, partida urmând să aibă loc sâmbătă, de la ora 11.00, pe terenul sintetic din cadrul Complexului „Gloria”.

Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului buzoian? Alătură-te comunității noastre.