Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată sportului buzoian? Alătură-te comunității noastre.

Sâmbătă, 24 Februarie, s-a desfășurat în Sala Polivalentă din cadrul Complexului Olimpic Izvorani cea de-a II-a ediție a Cupei Okinawa, eveniment al Federației Române de Karate.

La această competiție au participat 40 de cluburi din țară și s-au aliniat 650 de sportivi, nivelul competiției fiind unul foarte ridicat. Sportivii buzoieni antrenați de Sensei Costin Stanciu au făcut din nou o figură frumoasă și au reușit sa fie prezenți in număr mare pe podium. Din Buzău au participat 28 de sportivi și au reușit sa câștige 23 de medalii ( 9 aur, 8 argint, 6 bronz ).

“Cupa Okinawa a fost o competiție foarte bună pentru noi pentru că am putut verifica sportivii care urmează să participe la Campionatul Național ce va fi organizat peste trei săptămâni, iar rezultatele din weekendne dau mare încredere și sunt convins că pe 11 Martie vom aduce multe medalii la Buzău. În același timp această competiție ne-a permis sa facem și debutul unor sportivi cu mai puțină experiența, dar care au reușit să se ridice la nivelul competiției, o parte din ei reușind sa urce pe podium chiar de la prima participare.” -Sensei Costin Stanciu

Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului buzoian? Alătură-te comunității noastre.