CURS PENTRU ARBITRI ŞI OBSERVATORI | Buzoienii, prezenţi la un stagiu de pregătire centralizată

0
Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată sportului buzoian? Alătură-te comunității noastre.

Arbitrii şi observatorii buzoieni din Liga a II-a s-au aflat alături de ceilalţi colegi din ţară la un stagiu de pregătire fizică şi teoretică, desfăşurat la Cheile Grădiştei Fundata. „Cavalerii în negru” au efectuat un rând de testări fizice şi teoretice în vederea probelor oficiale care vor avea loc în mai puţin de două săptămâni, la Bucureşti.

Comisia Centrală a Arbitrilor din cadrul Federaţiei Române de Fotbal a organizat recent la Cheile Grădiştei Fundata un stagiu de pregătire centralizată la care au luat parte toţi arbitrii din al doilea eşalon valoric al ţării alături de observatorii din aceeaşi categorie. Printre aceştia s-au aflat şi buzoienii Laurenţiu Ionaşcu, arbitru şi Victor Stănişteanu observator.

Ceilalţi arbitrii buzoieni, Andreiu Silviu, Mihai Martinescu şi Adrian Frăţilă, componenţi ai lotului divizionar „C” vor avea participa la testările fizice şi teoretice în perioada imediat următoare. Acestora li se poate adăuga Andreea Sava, arbitru înscris în programul de tinere talente, care urmează să dea examen pentru liga a III-a.

Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului buzoian? Alătură-te comunității noastre.