Deja vu! Gloria Buzău – Olimpia Râmnicu Sărat se joacă azi în Crâng

0
Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată sportului buzoian? Alătură-te comunității noastre.

olimpia-gloria-buzau

Divizionara „C” Gloria Buzău va întâlni astăzi, de la ora 15.00, pe teren propriu formaţia Olimpia Râmnicu Sărat. Meciul se va juca în cadrul etapei cu numărul 17 din C2 şi reprezintă ultimul test înaintea confruntării cu liderul Viitorul Axintele, meci decisiv pentru accederea în eşalonul secund. În cadrul conferinţei săptămânale ce are loc la sediul clubului din Crâng, tehnicianul Gloriei Buzău, Marian Roşu, a declarat următoarele, cu privire la jocul de astăzi: „Un joc important pentru noi, ca şi toate celelalte. Aveţi cunoştinţă de orgoliile care au existat între jucătorii celor două echipe. Această rivalitate locală care face fotbalul mai frumos. Ne aşteaptă un meci foarte greu. Vremea nu ţine cu fotbalul, suprafaţa de joc ne va pune foarte multe probleme, sper să obţinem cele trei puncte şi să ne menţinem în grafic pentru obiectiv. Am încredere în jucători şi sper ca la finalul jocului să ne bucurăm de victorie”.

Roşu laudă adversarul

Marian Roşu, tehnicianul Gloriei Buzău, îşi laudă fosta echipă, despre care a spus că este una dintre formaţiile incomode din această serie. Antrenorul buzoienilor a ţinut să îndepărteze orice suspiciune legată de jocul care va avea loc azi la prânz:„Râmnicu Sărat are în continuare o echipă bună, chiar dacă de acolo au plecat câţiva jucători buni. Cu privire la meciul cu Axintele, pot spune doar că aceea a fost limita formaţiei Olimpiei. Asta cred. Speculaţii se vor face tot timpul şi mai mult ca sigur se vor mai face. Pe mine nu mă interesează acest lucru, ci doar victoria etapă de etapă”. Pentru acest lucru, tehnicianul buzoian va trimite în teren cea mai bună garnitură de start: „Nimeni nu va fi menajat. Vom aborda partida cu cel mai bun 11. Roman nu va juca cu Olimpia din cauza cumulului de cartonaşe galbene, iar Andriţoiu este în continuare accidentat. Îi vom avea pe amândoi la ora jocului cu Axintele”.

Derogare de la Viitor(ul)

Antrenorul grupării din Crâng a declarat că şi-ar fi dorit ca partida cu liderul din C2, Viitorul Axintele, să aibă loc mai târziu. Roşu a spus că numărul mic de meciuri oficiale ale buzoienilor poate fi un handicap în faţa ialomiţenilor: „În momentul de faţă, mi-aş fi dorit ca partida cu Axintele să fie un pic mai târziu. Ei au un meci oficial disputat în plus faţă de ale noastre. Noi am jucat prea puţin şi sper ca acest lucru să nu se vadă în duelul direct care va avea loc peste o săptămână”.

Bani, doar când se trage linia

Întrebat dacă fotbaliştii buzoieni vor avea o motivaţie financiară suplimentară pentru partida cu Viitorul Axintele, antrenorul „glorioşilor” a precizat: „Nu avem prime de meci, ci doar de obiectiv. Fiecare jucător are un contract adiţional, iar în funcţie de acesta, dacă obiectivul va fi îndeplinit, va primi o anumită sumă. Să ne ajute Dumnezeu să promovăm şi vom mai discuta atunci de bani!”.

Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului buzoian? Alătură-te comunității noastre.