Derby-uri la judeţ! Vezi ce meciuri au loc weekendul acesta în Buzău şi care sunt „pe sticlă”

0
Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată sportului buzoian? Alătură-te comunității noastre.

Weekend-ul acesta se vor disputa etapele cu numărul 18, respectiv 15 din cadrul ligiilor a IV-a şi a V-a din judeţul Buzău. Cea mai aşteptată întâlnire din primul eşalon judeţean este confruntarea dintre Avântul Spartac Zărneşti şi Metalul Buzău, în timp ce în a doua ligă de fotbal a judeţului Pescăruşul Luciu va încerca să învingă viceliderul Tricolorul Gălbinaşi. Rezumatul ambelor întâlniri poate fi văzut doar în emisiunea Sport Maxim, de luni, de la TV Buzău.

transmisii-judet

Cursa pentru liga a III-a continuă cu etapa a XVIII-a din liga a patra de Buzău. Liderul Petrolul Berca are de îndeplinit o simplă formalitate pe teren propriu, în faţa formaţiei Şoimii Siriu, a XII-a clasată din prima ligă a Buzăului, în timp ce Metalul are parte de o deplasare incomodă la Zărneşti, ocupanta locului şase. Unul din derby-urile retrogradării va avea loc la Lunca, acolo unde “lanterna roşie” va întâlni Victoria Boboc. Iată programul complet al rundei cu numărul 17 din Liga a IV-a de Buzău.

Liga a IV-a, Etapa a XVIII-a

Carpaţi Nehoiu – Şoimii Costeşti
Viitorul Buzău – Viitorul Verneşti
Voinţa Lanuri – Diadema Gherăseni
Voinţa Lunca – Victoria Boboc
Recolta Sălcioara – AS Săgeata
Gloria Vadu Paşii – Înfrăţirea Zoiţa
Petrolul Berca – Şoimii Siriu
Avântul Spartac Zărneşti – Metalul Buzău

În prima serie a Ligii a V-a, lucrurile sunt clare în privinţa echipei care va promova în eşalonul patru. Montana Pătârlagele s-a instalat confortabil în fotoliul de lider, iar avansul de 10 puncte faţa de următoarea clasată confirmă acest lucru. Duminică, fruntaşa seriei I va bifa încă trei puncte în compania “rapidiştilor” din Măteşti. Lupta se dă pentru poziţia secundă, care duce la baraj, acolo unde Viitorul Tisău este favorită în faţa celorlalte aspirante, Viitorul Tisău şi Recolta Cislău. Iată ce meciuri urmează să aibă loc în această duminică, în prima serie din Liga a V-a.

Liga a V-a, Seria I, Etapa a XV-a
Montana Pătârlagele – Rapid Măteşti
Unirea Zoreşti – AS Chiojdu
Unirea Mărăcineni – Focul Viu Lopătari
Viitorul Verneşti 2 – Viitorul Tisău
Recolta Blăjani – Partizanul Merei
Unirea Stâlpu – Recolta Cislău
Progresul Berceni – Steaua Săhăteni

În a doua seriei a Ligii a V-a, Tricolorul Gălbinaşi s-a apropiat la doar patru puncte de liderul Team Săgeata şi speră într-un pas greşit pe care ocupanta primei poziţii să-l facă duminică, acasă, cu Padina. Viceliderul joacă la Luciu, cu Pescăruşul din localitate, în timp ce Viitorul Ruşeţu, aflată pe a treia treaptă a podiumului întâlneşte acasă “lingura de lemn” Luceafărul CA Rosetti.

Liga a V-a, Seria I, Etapa a XV-a
Pheonix Poşta Câlnău – Cereanim Smeeni
Team Săgeata – Unirea Padina
Voinţa Limpeziş – Luceafărul Maxenu
Viitorul Ruşeţu – Luceafărul CA Rosetti
Pescăruşul Luciu – Tricolorul Gălbinaşi
Valea Râmnicului – Olimpia Pogoanele

Rezumatele video ale partidelor dintre Avântul Spartac Zărneşti şi Metalul Buzău din Liga a IV-a, precum şi cel al confruntării dintre FC Puieşti şi Balta Albă, ocupantele poziţiilor trei, respectiv unu din a doua serie a ligii a VI-a pot fi urmărite luni, de la ora 17:00, în cadrul emisiunii Sport Maxim, doar la TV Buzău.

 

Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului buzoian? Alătură-te comunității noastre.