Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată sportului buzoian? Alătură-te comunității noastre.

Asociaţia Judeţeană de Fotbal şi Direcţia Judeţeană pentru Tineret şi Sport Buzău s-au alăturat iniţativei Buzăul Sportiv, privitoare la organizarea primului campionat de fotbal oficial pe calculator din judeţul Buzău. Înscrierile în cadrul ediţiei inaugurale a eBuzău Trophy 2020 vor începe astăzi, 23 aprilie şi se vor încheia duminică 26 aprilie, la ora 00:00. Competiţia este dedicată utilizatorilor platformei Origin (PC) care şi-au achiziţionat jocul FIFA 20.

„În contextul în care meciurile obișnuite de fotbal sunt suspendate pe o perioadă nedeterminată din cauza crizei COVID-19, ne-am alăturat acestui turneu de e-gaming. Asemenea Federaţiei Române de Fotbal şi Ligii Profesioniste care organizează direct competiţii de profil, am decis să ne implicăm pentru a vedea în fază incipientă cât de receptivi sunt buzoienii la acest gen de activităţi. În această perioadă este foarte important să rămânem acasă, să urmăm sfaturile şi recomandările autorităţilor şi să ne bucurăm de fotbal pe consolă, până ne vom revedea pe stadion!”Adrian Petre Robert, preşedinte AJF Buzău

„Sectorul e-gaming se află la primii paşi în România, însă a făcut paşi puternici, iar acest lucru ne oferă încredere pentru viitor. Am ales să ne implicăm pentru că în acestă perioadă trebuie să ne protejăm şi să rămânem acasă până sportul ne va aduce pe toţi împreună pe stadioane şi sălile de sport.” – Cosmin Pororo, director DJST Buzău

Fiecare participant va disputa minim 3 meciuri, în funcţie de numărul total al celor înscrişi şi de sistemul competiţional stabilit ulterior. Meciurile vor avea o durată de 12 minute, 6 minute x 2 reprize, iar în caz de egalitate se vor disputa prelungiri. Dacă egalitatea se menţine, se va trece la executarea loviturilor de departajare. Acest lucru se aplică indiferent de faza competiţiei. Participanţii vor evolua cu echipele alcătuite în modul FUT (FIFA Ultimate Team).

CONDIŢII DE PARTICIPARE:

Vârsta minimă 16 ani şi cetăţenie română obligatorie. Posesor de cont Origin, Twitch şi al jocului FIFA 20 (varianta pentru PC).

CUM TE ÎNSCRII:

Printr-un email, la adresa buzaulsportiv@yahoo.com cu titlul eTrophy Buzău 2020, care să conţină:

Numele şi prenumele participantului, alături de CNP şi adresa domiciliului pentru livrarea premiilor; numele de utilizator Origin şi Twitch, numele echipei, echipamentul folosit în meciurile de pe teren propriu şi din deplasare, link către pagina sa de Facebook şi opţional numărul de telefon.

Prin participarea în competiţie, participanţii sunt de acord cu prelucrarea datelor personale în conformitatea cu GDPR de către DJST Buzău şi partenerii săi. Organizatorii nu vor face publice aceste informaţii.

PREMII:
LOCUL I – Trofeu, diplomă şi tricou + 75 pct stars*
LOCUL II – Trofeu, diplomă şi tricou + 50 pct stars*
LOCUL III – Trofeu, diplomă şi tricou + 25 pct stars*
Toţi participanţii vor primi o diplomă de participare
* Punctele stars vor fi folosite în întocmirea clasamentului general anual al turneelor de e-gaming organizate de Buzăul Sportiv.

Trofeele şi diplomele sunt asigurate de către Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret, în timp ce Asociaţia Judeţeană pentru Fotbal Buzău furnizează tricourile inscripţionate cu numele de utilizator, logo-urile organizatorilor şi al competiţiei. Suportul logistic este asigurat de către Buzăul Sportiv.

Luni, 27 aprilie 2020 va fi publicat regulamentul complet al competiţiei şi sistemul competiţional, urmând ca întrecerea să se desfăşoare timp de minim o săptămână, în funcţie de numărul echipelor înscrise.

 

Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului buzoian? Alătură-te comunității noastre.