Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată sportului buzoian? Alătură-te comunității noastre.

Surprinzător, subiectele dezbătute de Vali Stan, antrenorul celor de la Metalul şi Cristian Ceauşel, preşedintele Comitetului Director al SCM Gloria Buzău nu reprezintă problemele stringente dintre entităţile conduse de cei doi. Surprinzătoarea este însă absenţa de la aceste discuţii a şefului de secţie, mai nou a antrenorului coordonator de la „fotbal”, fostul jucător al defunctei FC Gloria Buzău, George Timiş. Nu este pentru prima dată când Timiş lipseşte de la întrevederile dintre Ceauşel şi Stan, iar relaţiile în care actualul şef se află cu cei de la Metalul sunt cel puţin reci, fapt cunoscut de întreaga suflare fotbalistică din Buzău.

Discuţiile dintre cei doi au durat aproximativ o oră şi jumătate.

„Eu nu i-am rezolvat şi nu îi rezolv problemele domnului Timiş. Am avut o discuţie, aşa cum am avut de atâtea ori cu domnul Valentin Stan. Este normal să abordăm subiecte de interes comun. Întâlnirea nu a avut caracter oficial, a fost una degajată. Nu ştiu ce este între cei doi, pe mine mă interesează stric relaţiile sportive şi activitatea SCMGB.” – Cristian Ceauşel, preşedinte CD SCMGB.

În altă ordine de idei, potrivit surselor noastre, demne de toată încrederea, George Timiş va fi noul antrenor principal al SCM Gloria Buzău, mai ales că numele său se regăseşte în documentaţia depusă de gruparea din Crâng recent, la sediul Federaţiei Române de Fotbal. Nu este vorba despre plecarea lui Vasile Tudose de la cârma buzoienilor, ci „retrogradarea” acestuia ca secund din cauza licenţei de antrenor. Timiş este deţinător de UEFA A, minimum pentru eşalonul trei, în timp ce Tudose are doar licenţa B. Actual şef al secţiei de fotbal din Crâng nu va fi împovărat de sarcinile celor două funcţii, şef de secţie respectiv antrenor principal, întrucât deciziile importante pe linie administrativă în sportului „rege” la SCMGB par a nu se lua în Crâng.

Vali Stan şi Cristi Ceauşel la Toledo Olteţului.

„Eu l-am sunat pe dl. Ceauşel. Nu ştiu de ce nu a asistat dl. Timiş. Poate nu a vrut, poate nu a putut. Am încercat să-l contactez pe dânsul (n.r. George Timiş) pentru a discuta mici chestiuni care îmi doream să fie clare. Nu mi-a răspuns la telefon şi nu puteam aştepta la nesfârşit cu nişte probleme stringente. Am luat legătura cu dl. Cazan (n.r. director SCMGB) şi cu dl. Ceauşel, am vrut să avem o discuţie bărbătească, lucru pe care l-am şi obţinut. Cei doi mi se par, deocamdată de cuvânt. M-am bucurat de toată deschiderea lor în conversaţiile avute şi mă aştept la o relaţie fair-play între cele două cluburi.” – Vali Stan, antrenor AFC Metalul Buzău

Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului buzoian? Alătură-te comunității noastre. 

1 COMENTARIU

  1. Fratilor, nu vedeti ca habar nu au ce fac , nici acum , dl Ceausel si nici macar primarul nu realizeaza ca la sectia de fotbal sunt amatori?? Ce dracu, suntem oligofreni? Acest domn Timis, nici el nu stie ce vrea, cand presedinte , cand antrenor, pana la urma unde a antrenat?? Ce il recomanda ca si presedinte??? A condus cumva vreo firma? El nici macar nu stie ce inseamna sa organizezi un cantonament, despre ce vorbim .