EXCLUSIV! Râmniceanul Tudose la Rapid?

0
Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată sportului buzoian? Alătură-te comunității noastre.

Fostul finanţator al echipei de handbal feminin din Buzău şi al clubului Gloria Buzău, Râmniceanul Viorel Tudose, a fost chemat la negocieri de actualul patronul al divizionarei secunde Rapid Bucureşti. Alături de alţi oameni de afaceri, Valerii Moraru speră să salveze una dintre cele mai iubite echipe din România.

Fostul antrenor italian de la Ceahlăul Piatra-Neamţ, Renzo Rossi, pare să fi fost intermediarul între echipa de la poalele Pietricicăi şi noua conducere a giuleştenilor. În ultimul an, Viorel Tudose a sponsorizat gruparea din Piatra Neamţ, aceasta evoluând în cadrul meciurilor din Liga I cu sigla societăţii administrate de râmnicean imprimată pe tricourile de joc.


Tudose a fost implicat şi la echipa de handbal feminin HCM Roman, obţinând cu această formaţie calificarea în finala Cupei României şi un parcurs bun în campionatul intern. Ambele contracte de sponsorizare au expirat, astfel că Tudose este „vânat” de conducătorii fotbalului din liga a II-a.
De ceva vreme, râmniceanul este în discuţii cu reprezentanţii echipelor Universitatea Cluj, ACS Politehnica Timişoara şi SC Bacău, însă cele mai mari şanse le-ar avea băcăuanii, care nu au datorii mari către stat. Chiar dacă nu a dorit să comenteze aceste zvonuri, Viorel Tudose a oferit o singură certitudine: la Gloria Buzău nu se va întoarce niciodată, în ciuda susţinerii echipei de către Primărie.

Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului buzoian? Alătură-te comunității noastre.