Faţa urâtă a fotbalului. Atunci când anti-jocul bate valoarea

6
Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată sportului buzoian? Alătură-te comunității noastre.
Recolta Sălcioara, piedică pentru "granzi".
Recolta Sălcioara, piedică pentru „granzi”.

Viitorul Buzău a suferit a doua înfrângere în Superliga lu` Coşconea, la capătului unui meci terifiant, disputat „la capătul lumii” în faţa formaţiei Recolta Sălcioara. Ceea ce trebuia să fie un meci de palmares pentru Viitorul Buzău s-a dovedit un „horror” pentru fotbaliştii antrenaţi de Cristi Lupu. Vice-liderul primului eşalon fotbalistic judeţean „a dat piept” cu ocupanta locului 14, o formaţie obscură, limitată tehnic, care a prestat un anti-joc total. Două faze ofensive au bifat elevii lui Ion Profir de-a lungul celor 94 de minute de joc. Cu doar două minute înainte de epuizarea timpului regulamentar, decarul gazdelor Ioan Moise interceptează un balon la jumătatea terenul şi îl găseşte perfect pe coechipierul său Marius Moise, care înscrie unicul gol al partidei cu largul concurs al portarului Oprea. Etapa viitoare Viitorul Buzău va întâlni pe terenul sintetic „Cornel Negoescu” liderul Voinţa Lanuri în derby-ul campionatului judeţean.

SĂLCIOARA – VIITORUL BUZĂU: 1 – 0, (0 – 0)
Etapa a XI-a, SUPERLIGA DE BUZĂU
A marcat: Moise (min. 87)

Au arbitrat sub presiunea violentă a gazdelor: Laurenţiu Ionaşcu, ajutat de cele două tuşe de Adrian Grama şi Răzvan Ciufulică. Observator inexistent: Nicolae Gogoaşă.

Recolta Sălcioara: Ştefan – Soare, Ilie, Baicu, Cristea (cpt.), Baicu, Moise, Şoaită, Stancu, Moise şi Ilie. Au mai jucat: Petrescu, Ilie, Perianu şi Stanciu. Antrenor: Ion Profir.

Viitorul Buzău: Oprea – Lazăr, Nedelea, C. Puşcă, Porceanu, M. Puşcă, Nicola, Iacob, Manea, Pîslaru şi Mihălcescu. Au mai jucat: Ghisman şi Anghel. Antrenor: Cristi Lupu.

Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului buzoian? Alătură-te comunității noastre. 

6 COMENTARII

  1. despre ce vorbiti dm_lor ziaristi?cine a jucat in acest meci, suporteri? care domniile voastre ii numiti ,,huligani”!!!! indifferent in ce conditii se disputa acest meci, daca aceasta echipa are pretentii la castigarea primului loc ,ceea ce nu prea sa vazut in acest meci ,trebuia sa obtina fara probleme Victoria in fata acestei echipe de locul 14 care joaca un fotbal curat .in primul rand rusinea e de partea voastra cu ce pretentii aveti si lasati va rog toate celelalte scuze cu oamenii de ordine si publicul ca nu ei au fost pe teren .felicitari echipei recolta pentru ceea ce fac .bafta in continuare

    • Adrian Ionutz cu TZ :)) ai si tu internet la salcioara acolo? :)))

      IN primul rand voi nu aveti nicio treaba cu footbalul jucatorii de la salcioara joaca numai la „gioale” cum se zice 😉 si este o echipa antiJOC . Cred ca trebuie sa accesati fonduri europene sa cumparati si voi o MOToCositoare sau sa chemati un cioban sa aduca animalele pe teren sa mai manance din iarba !! Oamenii de ordine sunt niste betivi ordinari care nu au treaba cu viata daca`i intrebi cat fac 2+2X2 zic 4