Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată sportului buzoian? Alătură-te comunității noastre.

Una dintre cele mai cunoscute firme de construcţii din judeţul Buzău, CONCAS SA, societate a cărui director este inginerul Ionel Gagu s-a alăturat FC Buzău din postura de sponsor. Cele două părţi au încheiat un acord valabil un sezon, iar suma pe care societatea lui Gagu o va vira în conturile grupării buzoiene depăşeşte banii pe care SCM Gloria Buzău, înfiinţată în 2017 i-a strâns din momentul naşterii până în prezent. CONCAS SA are o activitate de de peste două decenii şi de-a lungul timpului a mai sponsorizat formaţii din sportul buzoian, inclusiv defuncta FC Gloria Buzău. În înfrângerea suferită de trupa lui Pustai, la Miercurea Ciuc, în urmă cu câteva ore, buzoienii au purtat pentru prima dată numele noului sponsor. Denumirea societăţii condusă de Gagu este inscripţionată pe partea din spate a şorturilor purtate de fotbaliştii din Crâng.

Ing. Ionel Gagu, directorul CONCAS Buzău. Sursă foto: Informaţia Buzoiană

Pe echipamentul de astăzi al buzoienilor, pe partea din sparte a şorturilor a fost inscripţionată denumirea societăţii CONCAS SA Buzău, una dintre firmele cu tradiţie din judeţul nostru în domeniul construcţiilor. Societatea este condusă de directorul Ionel Gagu, inginer, omul de numele căruia se leagă proiecte de construcţii şi de dezvoltare imobiliară importante din Buzău şi nu numai.

Potrivit surselor noastre de la nivelul conducerii grupării din Crâng, FC Buzău a bătut palma pe 12 luni cu CONCAS SA, iar valoarea înţelegerii este de 50.000 de lei. Cu câteva mii mai mult decât a adunat SCM Gloria Buzău din sponsorizări, de la înfiinţare şi până în prezent, potrivit Primăriei Buzău.

CONCAS SA se alătura sponsorilor FC Buzău: Superbet (sponsor principal); Bigotti, Romfour, Beltona şi Campus Buzău, societate privată din terţa care cuprinde autorităţile locale şi cele judeţene.

Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului buzoian? Alătură-te comunității noastre. 

1 COMENTARIU