Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată sportului buzoian? Alătură-te comunității noastre.

Fenomenul ultras la Buzău a apus o dată cu retrogradarea echipei de fotbal din prima ligă, însă are mari şanse să renască după ce o mână de puşti buzoieni au format un grup care susţine meci de meci fotbaliştii clubului din Crâng. Deşi nu impresionează numeric, micuţa galerie a Buzăului s-a dovedit loială, fiind aproape de jucătorii buzoieni la meciurile din precedenta ediţie a Ligii a III-a.

Oficialii buzoieni au confirmat în cadrul conferinţei de presă de astăzi că vor susţine financiar activitatea galeriei. SCM Gloria Buzău a început prin achiziţionarea unor bannere care au fost donate galeriei şi care se vor regăsi pe gardul dinspre peluza nord la meciul de duminică, din prima etapă a ligii secunde, când SCMGB va întâlni nou promovata Csikszereda.

Mai mult, componenţii galeriei vor intra gratuit la meciurile favoriţilor şi vor efectua deplasări cu gruparea din Crâng. Conducerea clubului a stabilit tarifele pentru sezonul care va începe în curând. Cinci lei este cel mai ieftin bilet, la peluze, urmat de opt lei la tribuna a doua și zece la tribuna I. Cel mai scump, 15 lei, e la tribuna zero.Copiii sub zece ani intră gratuit, dar trebuie însoțiți de adulți.

Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului buzoian? Alătură-te comunității noastre.