Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată sportului buzoian? Alătură-te comunității noastre.

George Timiş, şeful secţiei de fotbal a vorbit în premieră, în cadrul conferinţei de presă de astăzi, de la stadionul Gloria despre situaţia jucătorilor de la SCM Gloria Buzău, care au fost condamnaţi sportiv şi pecuniar în „Dosarul Blaturilor”. Oficialul buzoian consideră că „… toată lumea greşeşte şi că toţi merită o nouă şansă…”. Şeful fotbalului de la SCM vrea să îi reabiliteze pe cei care au greşit, după ce acesta le-a întins o mână de ajutor, acceptându-i în Crâng. Înainte de preluarea cârmei „sportului rege” de la SCMGB, George Timiş, fost component al FC Gloria Buzău la sfâşitul aniilor `80 a blamat întreg efectivul implicat în meciurile aranjate.

VIDEO | GEORGE TIMIŞ, ANTRENOR COORDONATOR SCM GLORIA BUZĂU

„Fiecare are o şansă şi totul depinde de ei, implicit de ce arată în teren. Din ce am înţeles eu, toţi greşeau la vremea respectivă, atât cei din cadrul echipei, cât şi cei de pe lângă echipă. Dacă Dorin a recunoscut este pe jumătate iertat. Eu le-am întins o mână. Pentru ei este ceva foarte grav ce s-a întâmplat, este o pată urâtă, poate mulţi nu şi-au dorit asta. Am evitat discuţiile pe tema asta.” – George Timiş, şef de secţie SCMGB

Timiş crede în căinţă „blatiştilor”

Antrenorul celor de la SCMGB a dat dovadă de umanitate şi nu s-a arătat deranjat de întrebările pe marginea acestui subiect, drept dovadă dialogul clar avut cu reprezentanţii mass-media. Iată ce a răspuns acesta când a fost întrebat dacă speră ca jucătorii cărora le-a întins o mână de ajutor îl vor recompensa în teren.

„Eu sper. Asta este speranţa mea. Sper să demonstreze că a fost greşeală, nu doar mie, ci suporterilor buzoieni. Prin joc trebuie să arate că a fost o greşeală. Mă aştept să răspundă în teren, căci multora li s-a pus o pecetă, o ştampilă. Este un moment foarte bun să demonstreze contrariu a tot ce a fost.” – George Timiş, şef de secţie SCMGB

Doi dintre componenţii actualei secţii de fotbal a Sport Club Municipal Gloria Buzău au fost implicaţi în Dosarul Blaturilor, anchetă condusă de Federaţia Română de Fotbal care s-a finalizat cu sancţiuni sportive şi materiale drastice pentru toţi cei implicaţi. Este vorba de Gabriel Bobe, atacant, care s-a ales cu o suspendare de şase luni şi o amendă de 15.000 de lei şi Dorin Edward Burlacu, mijlocaş, cu aceeaşi sancţiune. Ultimul fiind singurul care a recunoscut că a trucat meciurile în teren.

Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului buzoian? Alătură-te comunității noastre. 

3 COMENTARII

  1. Sa ne fereasca dumnezeu de asa mentalitate, a unui mare manager cum se crede acest Dl Timis.
    Care promovare oameni buni??? Cu care lot?? Si mai ales cu ce antrenor??? Dl Timis, care se crede un super mega manager, cand presedinte, cand vrea si antrenor, nici el nu mai stie ce post vrea. Cand a vazut in prima etapa cum stau lucrurile cu antrenoratul in div C, sa cam razgandit, a dat repede stire ca este in cautare de antrenor. Pai Dl Timis, div C nu inseamna grupe de copii de 6-7-8 ani, inca sugari . Stai mai bine in banca ta, si lasa profesionisti sa antreneze, pt ca nimic nu te recomanda ca sa fi antrenori la o echipa care are obiectiv promovarea.