FOTO | Învinşi, dar demni! SCM Gloria Buzău – Hapoel Haifa: 1-3

0
Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată sportului buzoian? Alătură-te comunității noastre.

SCM Gloria Buzău a suferit o înfrângere în primul meci internaţional disputat de formaţia din Crâng, de la înfiinţare până în prezent. Jucătorii antrenaţi de Ilie Stan au pierdut cu 3 la 1 confruntarea amicală disputată în baza „tricolorilor” de la Mogoşoaia, în compania formaţiei israeliene, Hapoel Haifa (n.r. locul 11 în ultima stagiune a primei ligi din Israel).

Iată echipa folosită de Ilie Stan, în meciul disputat împotriva formaţiei din Israel:

În ciuda înfrângerii, buzoienii au prestat un fotbal de calitate, apreciat chiar şi de adversari. Unicul gol al buzoienilor a fost înscris de Chipirliu. Până acum, SCM Gloria Buzău a trecut de AFC Hărman, cu 5 la 1, goluri marcate de Tucaliuc, V. Munteanu, Huiban şi Cazan, o dublă şi ACS Kids Tâmpa Braşov, grupa de copii născuţi în anul 2002, scor 10 la 0, golurile fiind marcate de Tucaliuc, V. Alexandru, Chipirliu, Pîrcălabu, Enescu, Godin, Vîlsan şi V. Munteanu (3 goluri).

Potrivit Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Buzău, următorul amical al SCM Gloria Buzău va avea loc în acest weekend, pe arena din Crâng, în compania formaţiei CSM Focşani. Ora nu a fost încă anunţată.

Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului buzoian? Alătură-te comunității noastre.