Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată sportului buzoian? Alătură-te comunității noastre.

Grupa LPS Buzău, antrenată de Romeo Stan, fostul jucător al Gloriei Buzău şi al Petrolului Ploieşti a câştigat cea de-a XIV-a ediţie a Memorialului „Cristian Alexandru”, întrecere care s-a desfășurat miercuri, 27 decembrie 2023, în Sala Sporturilor „Romeo Iamandi”.

Competiţia a fost iniţiată şi organizată constant de către Gheorghe Guiu, fostul preşedinte al formaţiei Metalul Buzău şi unul dintre cei doi reprezentanţi ai Consiliului Judeţean în Consiliul de Administraţie al FC Buzău, în semn de recunoştiinţă şi omagiere faţă de naşul său de cununie, fostul mare portar al Gloriei Buzău din anii `80, Alexandru Cristian.

Trupa de la LPS a bifat doar victorii: 4-0 cu Metalul Buzău, 2-1 cu Viitorul Berca, în grupe, 3-1 cu Gloria Buzău, în semifinale, apoi 3-1 cu CSM Rm Sărat în actul final al întrecerii.

Clasament final: 1. LPS Buzău, 2. CSM Rm Sărat, 3. Gloria Buzău, 4. Viitorul Buzău, 5. Metalul Buzău, 6. Viitorul Berca.

Organizatorii, sprijiniţi de către Consiliul Judeţean Buzău şi de către o mână de oameni din mediul privat au acordat şi trofee individuale, după cum urmează: Ciprian Neacșu, de la Viitorul Berca a fost numit cel mai perseverent jucător, în timp ce lui Ianis Duță, de la LPS, i-a fost acordată diploma pentru cel mai combativ jucător. Cel mai bun portar a fost desemnat datorită evoluţiilor sale, Luca Cârstinescu (n.r. Viitorul Buzău), iar titlul de cel mai bun jucător i-a revenit lui Andrei Niță, de la CSM Râmnicu Sărat.

Foto: Aurelian Trifan | Micul fotbalist

Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului buzoian? Alătură-te comunității noastre.