Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată sportului buzoian? Alătură-te comunității noastre.

Astăzi, pe stadionul Gloria s-a disputat partida dintre FC Buzău șu FC Voluntari, al doilea meci din sferturile de finală ale Cupei României. Prima echipă calificată în careul de aşi este OSK Sepsi Sfântu Gheorghe, care a învins-o pe Chindia Târgoviște și care urmează să joace cu învingătoarea dintre Universitatea Craiova și Filiași.

Potrivit digisport.ro, FC Voluntari a avut primele ocazii ale partidei, prin Fulop, care a șutat în două rânduri peste poarta buzoienilor. În minutul 21, Ricardinho a reluat de la limita careului de şase metri, mingea a fost respinsă la Achim, dar acesta din urmă a şutat mult peste poartă de la câţiva metri.

Mihai Ilie a șutat periculos pe finalul primei reprize, dar balonul nu a nimerit spațiul porții.

După pauză, ilfovenii au reușit să înscrie unicul gol al partidei grație unui penalty obținut de Fulop. Cel care a transformat lovitura de la unsprezece metri a fost Achim.

În minutul 61, FC Buzău putea egala atunci când Munteanu a centrat din flancul drept, iar Ciobanu a reluat cu capul. Tentativa a fost periculoasă, dar Rîmniceanu a prins balonul fără prea mari dificultăți.

VEZI GALERIA FOTO COMPLETĂ, AICI!

În ultimele minute ale partidei, buzoienii au mai avut o ocazie mare prin Ekollo care a șutat periculos la poarta ilfovenilor. Jucătorul de la FC Buzău a alunecat în momentul execuției, iar balonul a trecut puțin pe lângă poartă.

Formațiile care au luat startul în partida de astăzi disputată la Buzău au fost următoarele:
FC Buzău: R. Stoian (cpt.) – R. Șt. Zamfir, Vîrtej, Wiktorski, C. Toma, Gaetan, Cârstocea, Cr. Ciobanu, Ekollo, Pațurcă, Chică-Roșă
Rezerve: Cr. Avram – Cip. Petre, Al. Munteanu, Ghinga, Kanda, A. Manea, Mondragon, Oteliță, Tud. Oltean / Antrenor: Cristian Pustai

FC Voluntari: Rîmniceanu – Ricardinho, C. Achim, Al. Vlad, Armaș (cpt.), Helder Tavares, N. Roșu, Al. Ilie, L. Fulop, Merloi, Golan
Rezerve: Mih. Popa – Briceag, Meleke, Cr. Costin, Gab. Tamaș, Rață, Fl. Bălan, Marcelo Lopes, D. Paraschiv / Antrenor: Liviu Ciobotariu

Partida a fost arbitrată de Nicușor Flueran (Craiova) alături de asistenții Adrian Popescu (Craiova) și Florin Păunescu (Râmnicu Vâlcea). Arbitrul de rezervă a fost George Găman (Craiova), iar observatorii partidei au fost Andrei Ioniță (București) și Aurel Ionescu (București)

Sursă: digisport

Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului buzoian? Alătură-te comunității noastre.