FOTO + VIDEO | Buzoianul Ov. Ionescu, campion naţional la dublu şi individual

0
Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată sportului buzoian? Alătură-te comunității noastre.

Buzoianul Ovidiu Ionescu a reuşit o performanţă notabilă, chiar în faţa propriilor suporteri. Tenismenul legitimat la Clubul Sportiv Municipal Buzău a devenit campion naţional la dublu masculin şi la individual, în acest weekend, în Sala Sporturilor „Romeo Iamandi”. Ediţia din acest an a „naţionalelor” a fost de bun augur pentru sportivii CSM Buzău, care au ocupat în întregime podiumul la „individual” masculin.

Finala CN de tenis de masă, individual: Szocs Hunor (CSM Bistriţa) vs. Ovidiu Ionescu (CSM Buzău)

video 1

Sportivii Clubului Sportiv Municipal Buzău au avut o reprezentarea numeroasă şi performeră în ediţia din acest an a Campionatelor Naţionale, întrecerea găzduită de Sala Sporturilor „Romeo Iamandi” în perioada 3-5 martie. 

Galerie foto Ovidiu Ionescu, tenismen CSM Buzău & România

Buzoianul Ovidiu Ionescu a reuşit, alături de colegul său de la CSM Buzău, constănţeanu Constantin Cioti să îşi adjudece titul de campion naţional în proba de dublu masculin. Perechea Ionescu-Cioti a încheiat întrecerea pe locul întâi, fiind urmată de Spelbuş-Cazacu şi Manole-Seni, ambele cupluri de la CS Pristavu Câmpulung, respectiv CS Mioveni. La dublu feminin, titlul intern a fost câştigat de perechea Iacob-Ciobanu, sportive legitimate la CS Pristavu Câmpulung, respectiv Politehnica Iaşi. Ultima zi a întrecerii i-a adus buzoianului cea mai importantă medalie. Aurul, în proba „adevărului”. Hunor Szocs, de la CSM Bistriţă a fost învins cu 4 la 1 de Ionescu, care a încântat audienţa cu evoluţia sa. În proba dedicată fetelor, titlul de campioană naţională i-a revenit Adinei Diaconu, sportivă legitimată la CSM Slatina. Buzoianul Ovidiu Ionescu a părăsit deja oraşul, urmând ca peste câteva zile să evolueze în tricoul reprezentativei naţionale în faţa echipei Turciei.

INTERVIU | OVIDIU IONESCU, CAMPION NAŢIONAL TENIS DE MASĂ (INDIVIDUAL + DUBLU)

video 2

Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului buzoian? Alătură-te comunității noastre.