VIDEO | „Iliesta” la un pas să-l bage în spital Reghe, după FCSB – ASA: 1-1

0
Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată sportului buzoian? Alătură-te comunității noastre.

Buzoianul Ilie Stan, tehnicianul celor de la ASA Tâgu Mureş a fost la un pas să-l bage în spital pe antrenorul celor de la FCSB, după remiza obţinută de echipa sa – ultima clasată în Liga I în compania roş-albaştrilor. Potrivit Digi Sport, finalul de partidă a fost unul extrem de tensionat pentru antrenorul Laurenţiu Reghecampf. Când a văzut că echipa sa nu a obţinut decât un egal în compania „lanternei roşii” a campionatului, antrenorul fcsb-iştilor s-a îndreptat direct spre vestiare şi nu a mai ţinut tradiţionala şedinţă cu jucătorii pe teren.

Sursă foto: Digi Sport.
Sursă foto: Digi Sport.

Tehnicianul, în vârstă de 41 de ani, și-a așteptat jucătorii în cabină. Era extrem de nervos și irascibil în egală măsură. Imediat cum Alibec și compania au intrat în vestiar, Reghe a închis ușa, după care și-a vărsat năduful pe jucătorii.

Reghe a avut ceva probleme cu tensiunea, i s-a făcut rău, potrivit gsp.ro, motiv pentru care nu s-a mai prezentat la conferința de presă. A mers doar la flash-interviuri, după care a preferat să stea ascuns. Pentru prima dată, cel puțin în ultima vreme, antrenorul a recunoscut că vina îi aparține și că va discuta cu Gigi Becali pe această temă.

”Vom analiza săptămâna asta, voi avea o discuţie cu patronul şi vedem ce se întâmplă. Este o criză, dar se poate vorbi despre ghinion. Eu în continuare îmi fac meseria şi se vede”, a spus „Reghe”, la Digi Sport.

Rezultatul ne dă încredere pentru play-out. Din momentul de faţă, jucătorii sunt mult mai motivaţi, însă trebuie să lucrăm din punct de vedere ofensiv, pentru a încerca să înscriem cât mai mult, a declarat Ilie Stan, la finalul jocului.

Împotriva roş-albaştrilor, ASA a marcat primul gol din acest an în campionat. Tehnicianul mureşenilor recunoaşte că scorul final este unul echitabil, dar regretă că echipa sa a ratat şansa de a pleca din Capitală cu o victorie uriaşă.

Am reuşit să înscriem primul gol în acest an. Felicitări pentru echipă, băieţii au încercat să pună în practică ce am pregătit. Dacă aveam puţină şansă, puteam lua 3 puncte. Dar e bun şi un punct. Ţinând cont că Steaua a ratat un penalty, e un rezultat echitabil. Acum nu vom avea 5,5 puncte, vom avea 6. A fost un joc frumos, cu faze de poartă. Steaua a încercat aceeaşi posesie progresivă, jucătorii săi au fost agresivi, dar i-am blocat bine. Ne-am apărat departe de poartă, am încercat să jucăm sus şi am alternat pressingul de întâmpinare. Dar încă avem mult de lucru„, a precizat Ilie Stan.

Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului buzoian? Alătură-te comunității noastre.