FOTO + VIDEO. CUPA ROMÂNIEI faza judeţeană | Analiză etapa a III-a, rezultate complete şi marcatori

0
Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată sportului buzoian? Alătură-te comunității noastre.

În acest weekend s-au disputat meciurile din cadrul etapei a III-a a Cupei României la fotbal, faza judeţeană. Sâmbătă s-au aflat numele primelor echipe care „au păşit” în faza optimilor de finală, urmând ca duminică să fie stabilite şi restul formaţiilor care vor depăşi şaisprezecimile ediţiei 2016-2017. Buzăul Sportiv vă oferă rezultatele complete ale fazei a III-a, marcatorii şi analiza succintă a fiecărei partide.

1. AS Viitorul Ruşeţu – Gloria Vadu Paşii: 3-0. (neprezentare). Formaţia din Vadu Paşii s-a retras din campionat, implicit şi din Cupa României, iar Viitorul Ruşeţu s-a calificat în faza următoare a competiţiei prin victoria obţinută la „masa verde”.

2. Recolta Cislău – Montana Pătârlagele: 1-4. Pentru formaţia din Pătârlagele au marcat Mădălin Vasile, Daniel Lixăndroiu (penalty), Daniel Piştea şi George Onuţ. Reuşita fazei a III-a a Cupei României a fost dată în confruntarea de la Cislău. Bogdan Onuţ a înscris super dintr-o lovitură liberă pecetluind soarta partidei. Vezi reuşita jucătorului de la Montana, în clipul de mai jos.

Gol George Onuţ, Recolta Cislău – Montana Pătârlagele: 1-4

Gol Daniel Lixăndroiu (penalty), Recolta Cislău – Montana Pătârlagele: 1-4

3. Viitorul Tisău – Petrolul Berca: 2-6.

4. Unirea Stîlpu – Tricolorul Gălbinaşi: 2-3 în minutul 117. Meciul a fost întrerupt. În Stilul caracteristic, jucătorii formaţiei gazdă au făcut scandal şi au sărit la gâtul arbitrului Adrian Grama, care alături de colegii săi a întrerupt partida cu trei minute înainte de fluierul final al reprizelor de prelungire. Din primele informaţii, printre agresori se numără şi primarul comunei Stîlpu, Stelian Gioabă, legitimat la echipa din localitate. Cel mai probabil, Stîlpu va pierde meciul la „masa verde”, iar jucătorii implicaţi în altercaţie vor suferi pedepsele aferente codului de disciplină.

5. CS Partizanul Merei – Metalul Buzău: 4-3. Surpriza etapei a venit de la Merei, acolo unde s-a disputat cel mai aprig duel al rundei cu numărul trei din cea mai veche întrecere internă. Cu Secăreanu în vârf de formă, trupa lui Iulică Trăsnea a învins liderul campionatului ligii a IV-a, Metalul Buzău. Fotbaliştii lui Trăsnea s-au calificat în faza următoare a competiţiei şi au „udat” succesul obţinut în faţa buzoienilor antrenaţi de Vali Stan chiar pe terenul de joc. Pentru Partizanul au înscris Tigvă, Constantinescu x 2 şi Matei Robert, în timp ce golurile buzoienilor au fost „semnate” de Dan Păun, o „dublă” şi Andrei Cosmin.

6. AS Voinţa Limpeziş – TEAM Săgeata: 2-0, joc întrerupt în minutul 60.

7. AS Balta Albă – Victoria Boboc: 1-1, 5-6 după executarea loviturilor de departajare. AS Balta Albă a fost eliminată din Cupa României după loviturile de la punctul cu var. Fotbaliştii antrenaţi de Valerică Ghilic îşi exprimaseră dorinţa de a ajunge în finala de la Buzău, însă visul uneia dintre cele mai frumoase echipe a judeţului a fost s-a transformat în scrum după întâlnirea cu Victoria Boboc.

8. AS Glodeanu Siliştea – AS Şoimii Costeşti: 3-0 (neprezentare). Echipa din Costeşti este a doua formaţie din liga lui Petre care s-a retras în această iarnă din orice competiţie. Şoimii şi Gloria Vadu Paşii vor pierde toate meciurile din returul ligii a IV-a la „masa verde”.

9. FC Buzău – Locomotiva Buzău se joacă pe 5 aprilie.

10. Victoria Grebănu – Avântul Zărneşti: 2-0.

11. Progresul Movila Banului – Viitorul Verneşti: 6-8. Viitorul Verneşti a obţinut calificarea după executarea loviturilor de departajare. Cele două echipe s-au aflat la egalitate după „scurgerea” celor 90 de minute, graţie reuşitelor lui Marius Stan x2 şi Leonard Frunză pentru Movila Banului, respectiv Florin Rădulescu, Andreiana Constantin şi Silviu Rusu pentru Viitorul. De la punctul cu var au marcat Leonard Frunză, Mădălin Ghiţă şi Daniel Dragomir, pentru gazde, în timp ce golurile oaspeţilor au fost „semnate” de Iulian Rusu, Viorel Ghiveciu, Iulian Burenco, Răzvan Capmare şi Alin Petre.

12. Vulturul Topliceni – Înfrăţirea Zoiţa: 0-4.

13. Inter Calvini – Şoimii Siriu: 5-6. Meciul s-a disputat pe terenul din Chiojdu.

14. Pescăruşul Luciu – Diadema Gherăseni: 2-2, 2-4 după prelungiri. Între timp la Luciu… un cal din localitate „dovedeşte” 56 de cai putere fabricaţi la Piteşti.

15. Recolta Blăjani – Recolta Sălcioara: 0-0, 3-5 după executarea loviturilor de departajare.

16. Pheonix Poşta Câlnău – Voinţa Lanurile: 1-3.

Împerecherea echipelor pentru faza următoare se va face de către AJF Buzău, pe criterii geografice, urmând ca din faza sferturilor să se efectueze tragerea la sorţi. Finala va avea loc pe 15 iunie, de la ora 20:00, stadionul „Gloria” din Buzău. Tot la acea dată va avea loc şi Adunarea Generală a membrilor afiliaţi AJF, începând cu ora 17:00, urmând ca locaţia să fie aleasă în perioada imediat următoare.

ARTICOL ÎN CURS DE ACTUALIZARE. RĂMÂI PE BUZĂUL SPORTIV PENTRU ULTIMELE INFORMAŢII ŞI REZULTATE!

Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului buzoian? Alătură-te comunității noastre.