Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată sportului buzoian? Alătură-te comunității noastre.

Aşa cum v-am prezentat în exclusivitate, Ion Cazan este noul director interimar al Sport Club Municipal Gloria Buzău. Acesta a fost prezentat oficial în cadrul unei conferinţe de presă organizată ieri, la sediul grupării din Crâng. Iată cum s-a prezentat în câteva rânduri, noul director al celei mai importante entităţi sportive din judeţ: „Sunt militar de carieră, colonel, pensionat de curând. Ultima dată am activat în cadrul Brigăzii de Informații (UM0200), unitatea la care se ajunge dinspre Cimitirul Eroilor trecând peste calea ferată. Am condus în carieră diverse structuri militare. Dintre funcțiile cele mai importante vă pot spune că am fost comandant de batalion și șef de stat major. Sunt căsătorit, am doi copii, n-am făcut sport de performanță, dar pot spune că am fost întotdeauna un bun sportiv. Am fost parașutist, scafandru, am practicat artele marțiale, iar mai recent jogging-ul și fitness-ul. Deocamdată am preluat această funcție ca interimar, pentru trei luni, până se ține concursul pe post. Dar nu vă ascund că mă voi prezenta la concurs, vrea să rămân în această funcție”.

Cazan are studii! 

Actualul „interimar” al grupării din Crâng deţine studii superioare. Chiar dacă nu sunt de specialitate sportivă, Ion Cazan deţine o licenta în managementul organizaţiei, un master în managementul securităţii şi relaţiilor de muncă şi diferite cursuri post-universitare: „M-am axat pe managementul acestor structuri pe care le-am coordonat. Ca studii, sunt licenţiat în managementul organizaţiei, în informaţii, am un master în managementul securităţii şi al relaţiilor de muncă, curs post-universitar de integrare europeană, curs în informaţii militare şi alte cursuri de specialitate pe care le-am avut în cariera militară”.

Cazan: „În prezent practic jogging şi exerciţii de forţă la sală!”

Privitor la latura sportiv, Cazan a precizat: „Nu sunt străin de activitatea sportivă, iubesc sportul, îmi place să fac sport, l-am practicat din copilărie, dar nu la nivelul performanţei. În prezent practic jogging şi exerciţii de forţă la sală. Am practicat arte marţiale, sunt parşutist, alpinist, scafandru, specialist în ducerea traiului în condiţii de izolare”. El a dezvăluit şi cum a ajuns în fruntea clubului: „Eu am avut un CV depus la Compartimentul Resurse Umane din cadrul Primăriei, am fost contactat şi pentru această funcţie, probabil CV-ul a corespuns cerinţelor şi am acceptat”.

Conferinţa de presă în care a fost prezentat noul director interimar al SCM Gloria Buzău poate fi urmărită integral doar pe BuzăulSportiv.ro

Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului buzoian? Alătură-te comunității noastre. 

16 COMENTARII

  1. Avem un Liceu sportiv, profesori care știu ce înseamnă sportul și punem un apevist obosit șef de club sportiv. BUUN! Nu e mare boss, nu are studii în domeniu, a sprijinit din tot sufletul puterea…Ca specialist în domeniul „salvării vieții în condiții speciale”e nimerit! Adică ne-a nimerit! Mafia rămâne proastă! Armata „e” cu noi…Nu mai vorbiți de speranțe ci da AZI!!

    e

  2. Sincer, ascultand conferinta, am ras cu lacrimi, auzi, “ am depus CV-ul la resurse umane din cadrul primariei, chiar ne ia de prosti, idioti??? Oare nu am vazut eu bine , sa facut public ca oricine are studii superioare isi poate depune CV-ul pt ocuparea acestui post??? Ti se face scarba sincer cand
    vezi ca te prostesc asa pe fata. Aveam cu totul o alta parere despre Dl Toma legat de sport in general. Se pare ca face aceeasi greseala ca si fostul primar, pleaca urechea la toti “ specialisti” din prajma dansului.
    Dl Pitigoi , va rog sa il intrebati cu prima ocazie pe dl primar, ce criteri a avut cand a fost de acord cu numirea presedintelui sectiei de fotbal, care in campanie pt alegerea primarului , era din usa in usa, il hulea pe Dl Toma, fiind un focat sustinator al Dl Ovidiu Anghel??? Deci……… Rusine!!!!

  3. Dl Pitigoi, chiar va rog sa il intrebati pe acest nou director de club, oare cand era comandant de batalion stia ce inseamna un buget??? Stia cum se gestioneaza?? Sau cand era comandant de trupa , in afara faptului ca manca la popota , i se servea cafeaua la nas, in rest oricum freca menta la unitate, cam ce fac toti apevisti. si isi controla cardul sa vada daca sa virat salariul, avea habar ce planificare bugetara sa faca? Ce plan ? Dar stiti ce, nu este omul vinovat saracul, doar cei care l-au numit, Dl Toma , Dl Cristi Ceausel, care din pacate habar nu au atunci cand este vorba sa aleaga un profesionist.Dl Toma, Dl Ceausel, vedeti ca in Buzau sunt oameni mult peste acest om numit de dvs, chiar persoane care au fost sportivi de performanta, care au fost manageri de firme ani de zile.

  4. Degeaba ne revoltam noi , nu va avea nici un efect. Distinsii conducatori ai acestui oras , se vor face ca nu inteleg, este doar interesul lor sa puna pe cine cred ei . Sa nu mai vorbim de sustinere politica, sunt pusi in functii lingaii, paharnicii si cei care au indemanare la periat. Distinsi suporteri, degeaba ne racim noi gura aici, jocurile sunt deja facute. Din surse sigure am auzit ca manager sportiv va fi Ion Viorel:))), super, ce alegere. Am vazut de ce a fost in stare dl Ion Viorel cat a fost pe la club, sa nu mai spun de meciurile puse la casa de pariuri. Imi este scarba…….