Full VIDEO: Recolta Sălcioara – Viitorul Buzău

2
Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată sportului buzoian? Alătură-te comunității noastre.

734423_540399492708493_586077009_n

Punct de vedere

AECTS Buzăul Sportv, editor al site-ului BuzăulSportiv.ro / Buzăul-Sportiv.ro îşi exprimă profunda îngrijorarea vizavi de evenimentele care au avut loc pe durata şi după jocul dintre Recolta Sălcioara şi Viitorul Buzău, partidă disputată săptămâna trecută in cadrul Superligii buzoiene de fotbal. Totodată, „Buzăul Sportiv” condamnă orice urmă de violenţă care are loc pe stadioane indiferent de competiţia în care se desfăşoară actul sportiv. Întrucât în cazul „Sălcioara” a fost periclitată integritatea reprezentanţiilor mass-media, aceştia fiind clar provocaţi iar numărului minim necesar (n.r. 4) de stewarzi nu a fost îndeplinit, ba chiar pe durata partidei unul din cei doi oameni de ordine a fost îndepărtat din interiorul terenului pentru injurii aduse jucătorilor adverşi şi brigăzii de arbitri, iar decizia Comisiei de Disciplină din cadrul Asociaţiei Judeţene de Fotbal Buzău a fost una „blândă” echipa gazdă fiind sancţionată doar 150 de RON, „pentru condiţiile slabe în care a pregătit partida” ne dezicem total de ceea ce înseamnă fenomenul sportiv în localitatea Sălcioara. Pe această cale ne exprimăm regretul faţă de consecinţele pe care trebuie să le îndure o întreagă comunitate din cauza domnului Vasile Dudău. Ne pare rău că bucuria obţinută de Recolta Sălcioara a fost „umbrită” de acest incident. Felicitări domnului profesor Ion Profir şi jucătorilor săi pentru victoria obţinută în faţa viceliderului Viitorul Buzău!

 

Cu respect, Andrei Piţigoi

Preşedinte AECTS Buzăul Sportiv

RECOLTA SĂLCIOARA – VIITORUL BUZĂU

REPRIZA 1

[jwplayer player=”2″ mediaid=”1876″]

REPRIZA 2

[jwplayer player=”2″ mediaid=”1877″]

 

Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului buzoian? Alătură-te comunității noastre. 

2 COMENTARII

 1. D-le Andrei, va expun o parere personala pe care mi-am facut-o dupa vizionarea acestei pagini web si a inregistrarilor postate.
  Dupa ce am citit <> prezentat de dvs mai sus ,am concluzionat ca reglati ambitiile personale pe care le-ati avut cu suporterul cu care ati intrat in conflict, prin intermediul Buzaului-Sportiv , brand sportiv la care lucrati ca presedinte.
  Din pacate, nu faceti decat sa aprofundati boala cancerului deja existenta in mass media si sa va scoateti in evidenta ego-ul personal fara sa va ganditi la cei carora le place in general sportul.
  Imi doream ca in post-ul de mai sus sa faceti referiri cu privire la jocul de fotbal ,deoarece eu am vizionat partida in intregime si mi-a placut sa vad concurenta chiar si intre ocupanta locului 14 cu locul 2 , iar la nivel de liga a 4 a in Romania nu am vazut vreo mare diferenta de valoare intre cele doua echipe.
  Va condamn pe dvs ca sustinator si comentator al echipei Viitorul Buzau ca v-ati pozitionat in centrul suporterilor echipei gazda si ma gandeam… ipotetic …. ce s-ar fi intamplat?… daca comentati pentru Steaua in centrul galeriei Dinamoviste….. ? Va mai aparau stwarzii sau alti oameni de ordine prezenti la meci?Eu cred ca nu . Mai mult de atat, ati raspuns nemultumirilor suporterilor gazda care cred eu ca erau inevitabile si ati folosit un limbaj golanesc <>.
  Respectati functia pe care o detineti d-le Andrei.
  In speranta ca acest comentariu va fi unul constructiv si nu suparator pt dl jurnalist.

  • Mă bucur că aţi avut răbdarea să vizionaţi întreaga partidă şi apreciez acest lucru. Lucrurile deja au degenerat şi nu vreau să le alimentez în continuare. Nu sunt susţinător al formaţiei Viitorul aşa cum aţi putut să realizaţi după comentariul partidei. Sunt doi băieţi tineri şi de perspectivă la Sălcioară, care mi-au sărit în ochii prin prestaţia lor. Sper să realizeze şi mai mult de nivelul actual şi le-am comunicat treaba asta. Susţin sportul indiferent de ramura sa şi fac eforturi considerabile pentru orice acţiune care o desfăşoară asociaţia Buzăul Sportiv, însă m-am lăsat prada nivelul sub mediocru al unor comentarii jignitoare care au fost postate aici şi pe diferite reţele de socializare. Nu am avut nici un conflict cu jucătorii de la Recolta, 5 – 6 dintre ei fiindu-mi prieteni buni, iar antrenorul Profir mai mult de atât. Durerea, poate e prea mult spus, a venit când am văzut comentarii de la persoane care nu au făcut nimic notabil cu viaţa lor, care nu au nici o legătură cu fenomenul sportiv, care au un vocabular limitat (limitat e mult spus) şi nici măcar nu sunt în ţară, sau cel puţin asta susţin. Singura mea greşeală a fost că m-am coborât la nivelul lor, dându-le apă la moară. În rest îmi face plăcere să citesc şi să răspund la comentarii constructive, pentru că sunt conştient că nimeni nu este perfect şi ca prin urmare nu îşi desfăşoara activitatea fără cusur. Mulţam` pentru comentariul dvs.