Gala Buzăul Sportiv la ediţia I. ION VIOREL, omul anului 2013 în fotbalul buzoian! AECTS Buzăul Sportiv în vizită la micuţii de la Şcoala de Fotbal „Ion Viorel”

0
Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată sportului buzoian? Alătură-te comunității noastre.

Duminică, 22 decembrie Restaurantul Galactic a găzduit prima ediţie a Galei "Buzăul Sportiv". În cadrul Galei "Buzăul Sportiv" au fost premiate ocupantele primelor trei locuri din cadrul Galactic Winter Cup, ediţia I – 2013. La evenimentului găzduit de restaurantul tehnicianului buzoian Ion Viorel (n.r. Gloria Buzău) au fost medaliaţi şi premiaţi toţi copiii din cadrul Şcolii de Fotbal "Ion Viorel". Secţiunea "premii speciale" a inclus nume importante din fotbalul buzoian. Ion Ioniţă, unul din antrenorii "de vază" ai grupării din Crâng, actualmente tehnician în cadrul Şcolii de Fotbal "Ion Viorel" a fost premiat pentru întreaga activitate desfăşurată în fotbal. Un alt nume important premiat în cadrul galei a fost ing. Ionel Turturică, fost finanţator la Gloria Buzău. Cel mai vârstnic jucător din cadrul Campionatului Galactic la minifotbal, ediţia a III-a a primit premiul pentru contribuţia adusă fotbalului juvenil şi de masă din judeţul Buzău. Pompiliu Coşconea, preşedintele AJF Buzău a primit de asemenea o diplomă de merit şi o medalie pentru susţinerea activităţilor iniţiate de AECTS Buzăul Sportiv la nivel de fotbal juvenil judeţean şi de masă.

Cel mai important premiu al Galei "Buzăul Sportiv" a fost primit de tehnicianul Ion Viorel care a fost desemnat "Omul anului 2013 în fotbalul buzoian" pentru revenirea la Gloria Buzău şi pentru rezultatele înregistrate de clubul din Bulevardul Averescu în turul ligii secunde. Evenimentul organizat de Asociaţia Educaţional Culturală pentru Tineret şi Sport Buzăul Sportiv a fost susţinut de: AGI Construct (sponsor principal), I.Rapid, Arghir Prodex Buzău, Toledo Fast Food, Cofetăria La Cornovac, Robert B.F. prin administrator Dorin Bulete, Asociaţia Judeţeană de Fotbal Buzău, Restaurant Galactic şi Galactic Pub.

"Este o mare onoare pentru mine să accept acest premiu. Mă bucur că am putut îndeplini acest demers şi că alături de oameni bine intenţionaţi cu suflet mare am reuşit să bucurăm peste 50 de suflete. În mod cert aceste acţiuni vor continua. Urez pe această cale tuturor buzoienilor Sărbători Fericite şi tradiţionalul La mulţi ani! " – Ion Viorel, antrenor Gloria Buzău (preşedinte onorific AECTS Buzăul Sportiv).

Pentru galeria foto completă click aici.

Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului buzoian? Alătură-te comunității noastre.